PatrikH Vloženo 26. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2013 Zdravím, dneska jsem byl vyměnit gumy v pneuservise a po cca 500m se mi rozsvítilo ASR a rozblikala elektronika motoru,auto začlo být uplně bez dechu. Vypnu motor,nastartuju a motor se třepe tak,že jdou vybrace do celého auta a to normálně ani nevím že mám nastartované. Při rozjetí není problém ale jakmile zvolním tempo a chci přidat tak auto je uplně bez dechu,nebo když ze 4 přeřadím na 3 tak auto chvípá. Domů jsem dojel na 5 zastavení a opětovných nastartování. Nevíte kde by mohl mít problém. z výměnou pneumatik to snad nemá problém ne? Předem děkuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 Už to tady někdo psal, že při výměně kol si tam nechal rychlost a skočil mu řetěz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikH Vloženo 27. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 Problém vyřešen...výměna kol pouze náhoda. Vyměnil jsem cívku na svíčce u jednoho válce a pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 a tak dramaticky to začalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.