cudi Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 Zdravim, chtel jsem se zeptat, zda je zarovka H4 konstruovana na to, aby svitili obe vlakna najednou. Diky za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 čo zamýšlaš?? ..H4 svieti buď jedným,alebo druhým vláknom resp.tlmené/diaľkové svetlá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cudi Vloženo 31. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 Vim, ze sviti tlumene nebo dalkove. Matne si vzpominam ze u dedovi S 120 LS se ctyrma kulatyma svetlama vpredu byla 2xH4 a 2xH1 nebo H3. A pri dalkovych si myslim, ze svitili vsechny vlakna. Napadlo me, ze bych to take tak udelal. Preci jenom je lepsi kdyz pri dalkovych budou svitit i tlumena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 nevidím v tom žiadny zmyseľ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 Tlumené světlo je opticky udělané tak, že svítí blíž před auto, takže to osvětlení v dálce moc nepomůže. Můžeš to vyzkoušet tak, že při tlumených použiješ "světelnou houkačku". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cudi Vloženo 1. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 Je jasny, ze tlumene svetlo neovlivni svit do dalky, ale pred auto a do prikopu to sviti lip nez dalkove. Samozdrejme ze je to vyzkousene se svetelnou houkackou a proto o tom uvazuji. Chvilku jsem jel se svetelnou houkackou a byla to parada. Preci jenom dalsich cca 110W musi byt nekde videt. libero: otazka znela jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 ok..vyjadril som len svoj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cudi Vloženo 1. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 V pohode 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 Jen aby to vydržela plastová parabola a neukápla! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuttinko Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 tá to vydrží mám 100w H7 takže to je v pohode(už ich tam mám asi 1,5roka a 30000km)skor ma zaujíma či to vydrží sklo žiarovky predsa tam len bude väčší žiar na aký je konštruovaná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.