tim 35 Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 Prosím o radu,zda je nějaký otvor(oficiální) na odvod vody z prostoru pod akumulátorem.Stojí mi tam tak 15mm vody,která tam natekla při dešti.Já tam jen vidím zátku(průchodku)ve dně, kde prochází potrubí topení a hadička od akumulátoru směrem dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 vyndej baterku a pod ní je odtokový kanálek který bude ucpaný.Po pročištění bude klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 pokud máš dílenskou příručku tak je to v sekci údržba vozidla a jsou tam šipky kde hledat ty kanálky.Jsou tam dva.Na každé straně jeden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 vicku,je to ono? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 ano to je ono akurát já nejsem tak zdatný abych ten obrázek tady fláknul.Takže díky je to ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tim 35 Vloženo 1. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 Děkuji všem za pohotovou odpověd,zítra se na to vrhnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.