Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Nelezu do kufru :DDD

mám páčku v kabině a dobrý vzpěry a u řidiče vlhčený ubrousky

taktiež páčku na vodičovej strane :D a zatiaľ sa to dá...

Jéé jakou páčku :D proč jí nemám :D

• Autor

otevírám dálkou

už aby zase trochu pršelo, potřeboval bych omýt auto :-)

Packu jsem mel v Felicii a taky mi ty dvere nezvedla u Rooma mam odskok a ten mi taky ty dvere nezvedne. Takze jedine reseni at uz je trochu snehu na utreni :D

Jéé jakou páčku :D proč jí nemám :D

Kombajny ji nemely

Foto před ani po jsem nestih,každopádně nemám to srdce ho nechat dlouho špinavého tak jsem džundu dnes co trochu vykouklo sluníčko umyl. :kol-28:

otevírání kufru mám taky páčkou,zvedám jedním prstem a zavírám za popruh sice se musí trochu víc prásknout,ale dělám že to neslyším. :kol-27:

zadné dvierka :) moja sa nudila

post-83257-0-45634000-1384864604_thumb.j

Kombajny ji nemely

Měly. Já jí mám z výroby. Spíš po faceliftu se už nedávala :) Byla to prej snadná možnost jak se dostat do auta. (dlouhej drát, odehneš trochu dveře zatáhneš za páčku a jsi v kufru)

nebo tak no :)

• Autor

Tak co lestenkari ;) už vás svrbi ruce,když chodite lovem auta?

Což o to svědí :D 

řeším další problém, nenavidím špinavé zadní sklo, ale mám špatnou hadičku u nádobky, není to kdy opravit a tak mám okno na zadku úplně rozpatlané a nechce pršet a ani mrznout aby se to omylo :(:D

No ani nemluv jak svedi :D na starem aute to neslo ani poradne videt ale na tom bilem no to je des a hruza. Okno predni jsem si umyl na pumpe tou houbou co tam maji u stojanu bo to bylo jak v tanku a Libore Si to taky sjed a mas klid :D no a pristi rok to opravis.

Stav k 21.11.2013 :)

post-64260-0-61294600-1385026115_thumb.jpost-64260-0-17058500-1385026134_thumb.jpost-64260-0-32368600-1385026151_thumb.jpost-64260-0-32228700-1385026174_thumb.j

krome zadku u tebe spinu nevidim 
ze ty to tajne myjes :D

Nemyju, spíš to není tak moc vidět, zkusím to na slunci vyfotit. A hlavně to foťák v mobilu ani nepobere.

Já sem fotky snad ani dávat nebudu, páč na mé barvě to není vůbec vidět :)

Ha vidím druhé kolo fotek  :kol-28: . Tak jsem dnes také vyfotil, no máme tady škaredě, poprchává...A auto..?  :D

post-35598-0-02982900-1385046165_thumb.j

Galvi nechej to uschnout pujde to vice videt :D a ja pridam jednu dnesni post-51417-0-88138800-1385055610_thumb.j

Vidím, že na moje "rally" fotky sa zatiaľ nikto nechytá. :-)

Nieje to moja foto, jeden známy zapadol keď si chcel skrátiť cestu cez nejaké pole/lúku  :D

post-83806-0-10458500-1385067661_thumb.j

Jaj, pěkné, jen by mě zajímala i fotka řidiče, jestli teda neměl někoho, kdo mu auto vyhrabal  :kol-28: ... 

Syncy , to ma byt slanecek a ne vrhni vepr z JZD Slusovice :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.