Listopad 18, 201311 r Packu jsem mel v Felicii a taky mi ty dvere nezvedla u Rooma mam odskok a ten mi taky ty dvere nezvedne. Takze jedine reseni at uz je trochu snehu na utreni
Listopad 18, 201311 r Foto před ani po jsem nestih,každopádně nemám to srdce ho nechat dlouho špinavého tak jsem džundu dnes co trochu vykouklo sluníčko umyl. otevírání kufru mám taky páčkou,zvedám jedním prstem a zavírám za popruh sice se musí trochu víc prásknout,ale dělám že to neslyším.
Listopad 19, 201311 r Kombajny ji nemely Měly. Já jí mám z výroby. Spíš po faceliftu se už nedávala Byla to prej snadná možnost jak se dostat do auta. (dlouhej drát, odehneš trochu dveře zatáhneš za páčku a jsi v kufru)
Listopad 20, 201311 r Což o to svědí řeším další problém, nenavidím špinavé zadní sklo, ale mám špatnou hadičku u nádobky, není to kdy opravit a tak mám okno na zadku úplně rozpatlané a nechce pršet a ani mrznout aby se to omylo
Listopad 20, 201311 r No ani nemluv jak svedi na starem aute to neslo ani poradne videt ale na tom bilem no to je des a hruza. Okno predni jsem si umyl na pumpe tou houbou co tam maji u stojanu bo to bylo jak v tanku a Libore Si to taky sjed a mas klid no a pristi rok to opravis.
Listopad 21, 201311 r Nemyju, spíš to není tak moc vidět, zkusím to na slunci vyfotit. A hlavně to foťák v mobilu ani nepobere.
Listopad 21, 201311 r Ha vidím druhé kolo fotek . Tak jsem dnes také vyfotil, no máme tady škaredě, poprchává...A auto..?
Listopad 21, 201311 r Nieje to moja foto, jeden známy zapadol keď si chcel skrátiť cestu cez nejaké pole/lúku
Listopad 21, 201311 r Jaj, pěkné, jen by mě zajímala i fotka řidiče, jestli teda neměl někoho, kdo mu auto vyhrabal ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.