palo-1 Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 Zdravím, chtěl bych vás poprosit, zda nemáte tušení co by mohlo způsobovat chybu č.17574 – Rada valcu 1, adaptace smesi oblast 2. Nedávno se mi rozsvítila kontrolka motoru, a VAG hlasí tuto chybu. Auto jede normálně, volnoběh nekolísá, přes VAG otestován EGR, lambda před i za katalyzátorem a vše je OK. Závada byla z paměti vymazána, ale po cca 30km se objevila znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kols Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Zkusil bych nejdříve "kapky do benzínu" t.j.čistič palivového systému asi za 150Kč z Auto Kelly, Tescu a pod. Může lepit některý vstřik a potřebuje vyčistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palo-1 Vloženo 7. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Čistič jsem už vyzkoušel, nalil jsem ho do nádrže a po té natankoval zhruba plnou. Bohužel bez výsledku. Po smazání chyby se po cca 30 - 50km objeví znova. Asi nezbývá nic jiného než jet dle dílenské příručky a zkoušet veškeré úkony, které jsou napsány u této chyby. Takže kontrola vstřikovačů, palivového čerpadla, těsnost systému aktivního uhlí, těsnost sacího systému, těsnost výfukového systému, egr a lambdy byly otestovány přes VAG. Vrtá mi ale hlavou, že pokud by byla přece někde nějaká netěsnost, tak by se to přece na chování auta muselo někde projevit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiMKO Vloženo 3. Července Sdílet Vloženo 3. Července Ako si robil kontrolu lambda sond? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Července Sdílet Vloženo 4. Července Dotyčný tady byl naposledy v roce 2013, tak nevím, zda ti odpoví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.