Vláďíček Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Zdravím,když jsem sundaval celé sání za učelem čištění našel jsem tam takovou záslepku.Až po složení všeho jsem si vzpoměl že jsem se nepodíval kam patří.snad to někdo poznáte.Dík Vláďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 no popravde neviem,ale pozri či na tom nie je objednávacie číslo,prípadne treba napísať o aký motor ide... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vláďíček Vloženo 6. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 Originální číslo jsem hledal jako první ale není tam,bude to asi nějaká součást.Je to Octavia 2001 1.9 ASV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 No, a je to z motoru nebo někde z okolí? Sání jsem taky čistil, bylo dole vše včetně turba, a nic takového jsem nepotkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Take jsem to nikdy nepotkal vypada to zajimave. Pripomina mi to zadni ulozeni na GII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 No mě přijde zvláštní to zašpinění.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 možná tím byl zaslepen nějaký nevyužitý otvor a omylem jsi to vymáčkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vláďíček Vloženo 20. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 Ono to bylo na pravý straně před nádobkou na ostřikovače...jen tak to tam leželo :-) a asi dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Tak to tam radši nech ležet dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.