Publikováno Listopad 12, 201311 r Zdravím, protože mi ukradli Columbus, tak jsem přešel na Autorádio Alpine IDE-178BT. Zapojení proběhlo v odborné firmě. Problém je, že když není zapnuté zapalování, tak rádio nejde zapnout. A to je neštěstí... Na dotaz řekli že je to zapojené správně. Že mi můžou nabídnout pouze druhou variantu a to tu že bude rádio pořád pod napětím a budu ho muset zapínat a vypínat manuálně bez ohledu na zapalování. Jde to nějak řešit? Zkoušel jsem hledat, ale řešení jsem nenašel i když se pár lidí ptalo na stejnou věc... Děkuji moc!
Listopad 27, 201311 r Tady je řešení http://forum.skodahome.cz/topic/122170-oiifl-reseni-zapojeni-neorig-radia/ Další možnost je kombinace tvé varianty 1 a 2 s použitím přepínače http://forum.skodahome.cz/topic/118954-zapojeni-neorigo-radio/
Červenec 6, 201510 r já zas řeším opačný problém,radio je stále pod napětím alpine 2din a když auto nejezdí dýl tak sežere baterku .spíš bych chtěl to zapojit na klíček ale když jsem to rozdělal tak i žlutý i hnědý mám stále pod napětím. octavia 2 1.6 rok 2012
Červenec 6, 201510 r Zlty a hnedy maju byt stale pod napatim, a na cervenom by malo byt zapalovanie. Ked je na cervenom trvaly plus tak vtedy zvykne vybit bateriu.
Červenec 6, 201510 r to chápu...žlutý je pro pamět na stalým + a červený by měl být na spínačku,ale v novém autě i když mám vytažený klíček je na obouch stály + a bohužel nikde v té fakra zasuvce nenajdu jiný kabel který je přerušen + spínačkou.proto se ptám zda to někdo nenapojil jinam.nechce semě to řešit přes nějaký vypínač.
Červenec 6, 201510 r Pokial mas octaviu s manualnou klimou, tak na ventilatore mas acc, bielo cerveny nakraji., ak nenajdes tam, tak od konektora svetiel mozes, alebo od poistiek. Na fakra nenajdes acc.
Červenec 6, 201510 r no mám manualní AC na tlačítko. a když to vezmu od ventilátoru nebude mít ten kabel velkou zátež s radiem?mám tam montované hensfry a to se zabíná klíčkem ale nenašel jsem kudy vede elektrika
Červenec 6, 201510 r Nebude to zataz, to acc je iba informacia. Na parrot sa mi zda ze modry by mal byt acc. Skus pohladat. A na tom ventilazore mas silove kable, ale len na tom bielo cervenom ja 12v, ostatne su cez odpory podla rychlosti a spinaju sa podla rychlosti aku nastavis, tak na to si daj pozor.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.