Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, netuší někdo, zda jde vyměnit volant i s bagem z OIII/Rapida nebo z Fabky/Roomstera MR 2013 do Octavie II?

Moc se mi líbí to tříramínko  :w00t1:  a ten přepínač světel je taky moc pěknej... :rolleyes:

Díky za odpovědi.

post-12600-0-60418400-1384288529_thumb.j

Pridam se k dotazu. Chtel bych z RS 2013 do rs2011. Multifunkce s padly za multifunkci s padly. Jde? Pripadne rad vybartruju svuj skoro novy, pokud by byl zajem :)))

Z OIII RS do OII RS jde, ale musí se sehnat tlačítka ze SII FL a trochu pozměnit zapojení.

• 2 týdny později...

kamarád si chce vyměnit věnec v Oll předface, jaký lze místo toho použít volant?? lze použít z jiných modelu,aniž by musel kupovat i jiný beg?? má klasický 4-ramínko.

bohužel nejde popletl jsem to  :kol-44:

Upraveno od davcatuma

Kluci predface beg nestrcis do niceho jineho , holt v te dobe jeste nebyly unifikovany

standis, prodávám svůj komplet RS multifunkci s pádlama. mrkni na to

• 1 rok později...

takže když koupím volant octa 3 bez žadných multifunkci jen volanta,lze teda bez problémů vyměnit do oktavie 2 2012?airbag zapojení sedí?

takže když koupím volant octa 3 bez žadných multifunkci jen volanta,lze teda bez problémů vyměnit do oktavie 2 2012?airbag zapojení sedí?

take bych chtel vymenit 4rameny volant z o2 predfl ktery semi nelibi za libivejsi 3ramenny volant z o3 RS =) Co sem si zjistil tak to lze, jen musis koupit volant vcetne airbagu, ten stary airbag nepasuje a na multifunkce asi zapomenout. Jak pise "j0ska" bude se muset zmenit zapojeni a kabely k tlacitkum multifunkce volantu urcite to nepasuje + vymenit podvolantovou jednotku + krouek pro multifunkcni volant, která bude podporovat multifunkční volant a urcite nakodovani vagem spis to nekomu sverim, sam do toho nejdu =)

Upraveno od tomio3

Jakmile máš materiál, zbytek je trifka na 30 minut i s kódováním, multifunkce půjde, pokud máš tlačítka superb, fabia, yeti, rapid, citygo.

takže volant, kabel, podvolantovku, airbag a případně tlačítka.

• 5 měsíců později...

Obyč jde normálně P&P a MF se musí vyměnit podvolantovka ;)

12299305_10206469811842869_2594628099651

• 2 roky později...

Zdravim, 

Chtěl bych se zeptat, co všechno bych potřeboval k tomu, abych vyměnil volant z OIII (OIII RS) do OII před FL? Jestli je to vůbec možné a jaká by byla cca cena?!

Díky za odpověď...

Pokial nie je multifunkcny, tak sa len vymeni kus za kus... (samozrejme s novym bagom).

• 1 rok později...

Zdar Lidi,

Mám O2 elegance s volantem (4 ramena) mající multifunkční ovládání... Po připojení a zapojení volantu z O3RS (3 ramena + multifunkce), mi nefunguje jak multifunkce tak i klakson... Kde mám hledat problém, či řešení?

mezi ušima... je toho plný internet a plné vlákno...UTFG

• 2 měsíce později...

Cavte tiež sa chystám dat volant z fabie 3 bez multifunkcie. 

Octavia 2 predface multifunkčný 4 ramenný chcem dat preč. 

Jedna sa mi o to ze po zapojení kus za kus bude fungovať airbag, klakson treba predĺžiť káblik, páčky smeroviek budú vypínať, a tempomat? 

Dakujem prikladám foto budúceho volantu

Za skoré odpovede ďakujem vopred

Screenshot_20190626-084621.jpg

Screenshot_20190626-084636.jpg

Screenshot_20190626-084627.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.