Dubl Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Mám takový problém. Minulý týden jsem byl na pravidelném servisu ve 120 000 km a měnili mi olej i v Haldexu. Druhý den jsem zjistil, že když jedu na jedničku (třeba se rozjíždím na křižovatce), točím vlevo a přidám plyn na rychlejší odpich, tak mi začne levé zadní kolo škubat. Vypadá to jako přerušovaný záběr, ozývají se rány. Zjistil jsem, že to dělá jen když je to studené a jen při zatáčení vlevo a jen když se chci rychle rozjet. Jakmile jedu déle, tak se to neprojevuje (asi se ohřeje olej v haldexu). Žádná kontrolka se mi nerozsvítí (ani prokluz). Volal jsem do servisu, prý to slyší poprvé, ale že to nemám řešit. Pokud by se to zhoršovalo, mám přijet a nechat tam auto. Dříve mi to auto nedělalo. Nevíte, co by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa304 Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 Nějaká změna s Vaším problémem? Mě čeká první výměna oleje v Haldexu za necelé dva měsíce, tak jestli si mám na něco dát pozor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubl Vloženo 3. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2014 Auto bylo jednou přes noc v servisu, ráno jsem tam přijel a jel s nimi na zkušební jízdu. Uznali, že to škube na levé straně, ale nic nenašli, po zahřátí to už nedělá. Mám na to i papír, že jsem to hlásil, že se to projevilo. Mám s tím dál jezdit. Tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Kámošovi škubal haldex na Touranu. Po výměně oleje nevyměnil filtr. Po výměně filtru už to nedělá a je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubl Vloženo 5. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2014 (editace) Díky, zkusím se na to v servisu zeptat. Editováno: 5. leden 2014, autor: Dubl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo007 Vloženo 11. Duben 2017 Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 Už jsem chtěl založit nové téma... Mám velice podobný problém. 1.8 TSI 4x4. Každé ráno se rozjíždím do kopce a ostře zatáčím. Vždy cítím nepříjemné cukání. Jako když se připojí, nebo odpojí Haldex. Zatím jsem nerozlišil zda to je přibrždění, nebo odbrždění. Tedy zda se Haldex připojí, nebo rozpojí. Mám vyměněný olej v Haldexu a je to stejné. Filtr se prý již nevyměňuje. Dal jsem auto mému servisákovi na jiné úkony a řekl mu, ať to projede, že to při rozjezdech škube. On mi pak řekl, že to je normální..... Přemýšlím, že zkusím prudit i v autorizovaném servisu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 11. Duben 2017 Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 normalni to neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.