Březen 9, 200916 r Jasně,už to mám v OII víc jak půl roku,ted jsem jí šoupnul i do naší druhý OII. Ahoj, omlouvám se, že obtěžuju, ale líbí se mi to. Kamarád to má v Passatu a je to super. Chci se zeptat na nějaký detaily instalace, jestli se k těm diodám musej tahat nějaké dráty a odkud a jestli podsvícení těch knoflíků je zelené. Uvažuju o tom taky. Díky za info.
Březen 9, 200916 r Ty difuzni led budou vzdycky cervene a pokud si lampicku koupis ve skodovce ze Superba tak bude mit zeleny podsviceni tlacitek. Drat na podsviceni se tahal ke stelovani podsvetleni palubky. (nic hroznyho)
Březen 9, 200916 r Jasně,už to mám v OII víc jak půl roku,ted jsem jí šoupnul i do naší druhý OII. A ještě jeden dotaz, kolik to stojí?
Březen 11, 200916 r Prosim vas, kade to treba tahat a co vsetko je treba demontovat? Dikes Nejake foto?
Březen 11, 200916 r A keby som chcel takú lampičku, no v O2 mám šíber. Sú zhodné lampičky so SUP, ked je so šíbrom? Ak áno, aký čislo lampičky. Díky.
Březen 12, 200916 r tak si dovolím trochu poinformovat.. SUPovou lampičku mám v autě už cca rok, jak vpředu tak vzadu, navíc s ledkama samozřejmě a to je pak světla habaděj, o tom že za jízdy svítící difuzky vypadají moc luxusně.. Škoda ceny: bez šíbru asi 1400, se šíbrem asi 1800Kč.. od Stockela (včetně potřebné redukce) - bez šíbru 50EUR, se šíbrem cca 70EUR - s tím, že si můžete za pár EUR navolit barvu podsvitu tlačítek a barvu difuzních LED. nebo se dá sehnat jetá za cca 600Kč ale to je zázrak a já svůj zdroj neprozradím.. montáž: je to easy, plug and play.. jen se kvůli zdroji světla pro difuzní ledky musí dotáhnout drátek od lampičky přes clonítko a sloupek u řidiče k ovladači světel.. ale dá se..
Březen 15, 200916 r Ako mam vycvaknut tie lampicky vpredu a vzadu aby som nic nevylomil? Nemate tu niekto manual? Dik
Březen 15, 200916 r Myslíš supovú alebo origo OII? Origo OII je pripevnená dvomi šróbikmi pri prostrednej žiarovke, supová je len nacvaknutá... Upraveno Březen 15, 200916 r od lubinob
Březen 15, 200916 r Tak budem menit ziarovky za ledky a zaroven prednu lampicku z OII za tu zo supa. Takze musim dat dole sklíčko?
Březen 15, 200916 r Áno, dáš dole sklíčko a vedľa strednej žiarovky je z každej strany šróbik na krížový šrubovák... Potom ju musíš ešte ľahko vypáčiť a je vonku... nič ťažké
Březen 15, 200916 r Z prednej strany ho musíš podpáčiť, najlepšie niečím plastovým ako je kreditka, šrobovákom to najskôr doškriabeš. A potom ho už len vycvakneš, ide to ľahko, nemáš tam čo zlomiť... Tieto rady mám od superfattyho, tiež som rozmýšlal ako na to....
Březen 15, 200916 r Tak super, dakujem. Viem ze som otrava, ale este vies ako sa vycvakuju tie sklicky z dveri a vzadu v kufru?
Březen 15, 200916 r V pohode, od toho tu sme aby sme si návzajom poradili.... Vo dverách ich treba podpáčiť z tej užšej strany a mali by vyskočiť, v kufri je tuším z vrchnej strany také vybranie na plochý šrobovák, len tam opartne aby si ho nevytrhol z čalúnenia spolu s plechovým rámikom, ten musí ostateť na čalúnení.
Březen 16, 200916 r Prosim vas, kade to treba tahat a co vsetko je treba demontovat? Dikes Nejake foto? Par fotek kudy je tazenej drat je tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=749608
Březen 16, 200916 r Super. Ten kryt stlpika staci len odcvaknut? A to koliesko ako dam vonku a kam exactly to treba pripojit. Treba to pajkovat alebo staci len niekde strcit. Sorry za sa pytam tolko ale nechcem nieco pokazit.
Březen 16, 200916 r Kryt sloupku zalezi na tom, jestli mas hlavove airbagy nebo ne... jestli ne, jenom se odcvakne. Jestli jo, musis vydloubnout ten napis "airbag" a pod nim odsroubovat sroub, az pak se to odcvaka. Koliesko myslis ovladac svetel? Jestli jo, tak zhasnes svetla, zmacknes celou tu vec dovnitr do palubky, otocis s tim zamacknutym jakobys chtel rozsvitit parkovacky, podrzis otoceny a vytahnes to ven. Zezadu je konektor, do kteryho to pripojis na drat ktery ma modro-sedou barvu.... jestli to pripajis nebo pricvaknes nebo vypichnes a zalisujes nebo nejak nacpes nebo jak to udelas uz je na tobe.. :-) Upraveno Březen 16, 200916 r od Zitny
Březen 16, 200916 r koukám, že Lubo je už zkušený autoelektrikář :-) Woe... ja som elektrikár , len posledné auto v ktorom som sa hrabal bola Felicia...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.