juro111 Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 Ahojte dnes v noci mi niekto pravdepodobne nacúval do auta a rozbil mi plast pri vonkajšom spätnom zrkadle, tú časť, ktorá je na dverách. Chcel by som sa spýtať, keď bude pršať a natečie tam voda, kam potom ďalej potečie? Odtečie niekam von, alebo pôjde dnu? Keď som zháňal v autotechne ten plast nový, tak mi ponúkol iba celé zrkadlo za 45€ a to sa mi teda kvôli kúsku plastu platiť nechce. Keby tá voda netiekla do vnútra auta, asi by som to potom neriešil. Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 Mezi kovovou konzolí pod plastem a dveřmi , by měl být takový pěnový mezikus ( izolace), takže by nemělo dovnitř zatékat, jinak koupit nový kus, stojí v elektrice 750,- Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro111 Vloženo 16. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 Diky za odpoveď, aspoň viem, že to nemusím nejako akútne riešiť. Ja nemám elektrické zrkadlá, ale iba mechanické. V autotechne mi hovoril, že elektrické stoja okolo 35€ a mechanické 45€. Príde mi to také zvláštne, ale elektrické sú lacnejšie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Kup starší a máš pokoj i cena bude lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro111 Vloženo 17. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Presne tak nejako to asi aj poriešim. Skúsim zohnať niečo na vrakovisku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiktm Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 origo za raketu nebo pirat za par kacek http://www.cc-autodily.cz/search/?kod_alt=6Y1857501BGB41 az ti rozmlati prave tak je origo v laku za cenu piratu http://www.cc-autodily.cz/zrcatko-prave-mechanic?brand=SKODA&model=FABIA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 taiwanského zrcátka bych se nebál, dával jsem ho na seata a sedel dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubik75 Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 http://www.depoauto.sk/index.php/cPath/419_672_1056 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gloomik Vloženo 30. Květen 2017 Sdílet Vloženo 30. Květen 2017 Zdravím, můžete mi prosím poradit, jak sundat kryty z levého a pravého zrcátka? Na parkovišti mi ukopli zrcátko řidiče, tak jsem objednal nové thaiwanské, ale spolujezdcovo je v laku, tak bych aspoň oba polepil fólií, aby byla stejná. Jen nevím, jak ten kryt sundat. Někdo říká, vyloupnout sklo a pod ním jsou šroubky, někdo že stačí jen vypáčit, .... Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 30. Květen 2017 Sdílet Vloženo 30. Květen 2017 Opatrně vyloupni sklo a uvidíš hned jak je kryt uchycen. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gloomik Vloženo 1. Červen 2017 Sdílet Vloženo 1. Červen 2017 Děkuji za radu. Abych řekl pravdu, tak mám z toho thajwanského zrcátka trochu obavu cokoliv vyloupávat, ale co už. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.