azriel Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 Vůbec. Jelikož čekáme prvni přírůstek do rodiny v únoru tak spis dávají nám letos nic nekupuju. Jak jsem již psal loni. Nadelujeme si cely rok, takže čekám standard. Fusekle, picifuk a příspěvek na vybavicku pro prcka. Drahé polovicce jsem uz dárek dal z jara a v únoru mi ho vrátí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2014 nejako podobne sme zobrali Vianoce aj my ...čiže ideme v rodinnom duchu,dárky len niečo synátorovi (ten si vybral hlavne oblečenie) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 24. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2014 Ahojte přeji krásné svátky. My s manželkou jen parfémy navzájem a pár maličkostí v ceně do 500 Kč. Nejdůležitější je zdraví, protože to se ženě jaksi vyhýbá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2014 veru,veru ...to zdravíčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 tak sa chlapci pochváľte začo ste utrácali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 Sháníš inspiraci na poslední chvíli? Abych pravdu řekl, v posledních letech mi toto celé vánoční šílenství dost leze na nervy. Pokud chci někoho něčím obdarovat, tak to přece můžu udělat kdykoli a nemusím čekat na toto "povinné" obdarovávání. Dtto tzv. jmeniny, narozeniny a jiné rádoby svátky (Valentýn a podobné zhovadilosti). Takto mi to vyznívá. Podotýkám, že nemám děti, tam to docela chápu a rozumím tomu, ale jinak... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 Nie,ja som to vybavil skorej ...každí pekne čo chcel si kúpil a je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 Dobrá metoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 U mňa to tento rok vyhrála hokejová výstroj ⛳ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 Že bych si tedy objednal nové auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Pawouku,když už budeš objednávat sobě,objednej i mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Objednat můžu, ale zacálovat si to musíš sám - nejsem Ježíšek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Sakra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 (editace) Že bych si tedy objednal nové auto? Vsak to menis casto aj tak Editováno: 24. Prosinec 2015, autor: libero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 To poslední už budu mít pět let. Tak si třeba příští rok nadělím něco jiného pod stromeček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 (editace) Editováno: 24. Prosinec 2015, autor: libero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.