Prosinec 11, 201410 r Vůbec. Jelikož čekáme prvni přírůstek do rodiny v únoru tak spis dávají nám letos nic nekupuju. Jak jsem již psal loni. Nadelujeme si cely rok, takže čekám standard. Fusekle, picifuk a příspěvek na vybavicku pro prcka. Drahé polovicce jsem uz dárek dal z jara a v únoru mi ho vrátí
Prosinec 13, 201410 r Autor nejako podobne sme zobrali Vianoce aj my ...čiže ideme v rodinnom duchu,dárky len niečo synátorovi (ten si vybral hlavne oblečenie)
Prosinec 24, 201410 r Ahojte přeji krásné svátky. My s manželkou jen parfémy navzájem a pár maličkostí v ceně do 500 Kč. Nejdůležitější je zdraví, protože to se ženě jaksi vyhýbá.
Prosinec 23, 20159 r Sháníš inspiraci na poslední chvíli? Abych pravdu řekl, v posledních letech mi toto celé vánoční šílenství dost leze na nervy. Pokud chci někoho něčím obdarovat, tak to přece můžu udělat kdykoli a nemusím čekat na toto "povinné" obdarovávání. Dtto tzv. jmeniny, narozeniny a jiné rádoby svátky (Valentýn a podobné zhovadilosti). Takto mi to vyznívá. Podotýkám, že nemám děti, tam to docela chápu a rozumím tomu, ale jinak...
Prosinec 24, 20159 r Autor Že bych si tedy objednal nové auto? Vsak to menis casto aj tak Upraveno Prosinec 24, 20159 r od libero
Prosinec 24, 20159 r To poslední už budu mít pět let. Tak si třeba příští rok nadělím něco jiného pod stromeček.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.