Libor111 Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 (editace) Při prudkém brždění začnou blikat brzdová světla. Půjde to nastavit i u starého Yeti-ho ? Máte někdo info ? Editováno: 22. Listopad 2013, autor: Luďa Upraven nadpis tématu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effo Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Mám dojem, že se musí dokoupit nějaká věcička, nebo nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Jestli myslíš todle http://www.nejnizsi-ceny.cz/blikac-na-brzdove-svetlo-motorek.html Tak to bliká při každým brždění. U novejch Škodovek to bliká jen když dupneš na brzdu úplně naplno -krizový brždění. U některejch aut začali blikat blikače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Mam octavii 2 r.v. 2009 a tam to jde nastavit vagem. Panicke brzdeni, tzn. pri prudkém brzdeni blikaji brzdova svetla a pri dobrzdeni se rozblikaji vystrazne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effo Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 (editace) jj, mě ve fordu taky blikaly výstražné... ale jen vzadu... ty přední světla jsem nějak ztratil když jsem parkoval v tom stromu Editováno: 22. Listopad 2013, autor: Effo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 ... ano to je ta druha varianta. Mohou se rozblikat i kdyz "nedobrzdis" ale tam je podminka aktivace airbagu pri narazu :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor111 Vloženo 25. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 Myslel jsem zda to jde někde nastavit/aktivovat. Když to Yeti po faceliftu umožňuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pibu Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Ahoj mám ted nového Yeti po faceliftu a když brzdím tak to taky nebliká když brzdím ale nemám tušení zda to nezačne když brzdím hodně to jsem nezkoušel...nebo to musím taky nastavit díííky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 5. Květen 2016 Sdílet Vloženo 5. Květen 2016 dnes jsem potkal 1kovou fabii a pri normalnim brzdeni ji blikalo treti brzdove,docela to vypadalo dobre,jde to teda nastavit u yeti vagem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 6. Květen 2016 Sdílet Vloženo 6. Květen 2016 Na té Fabii byl určitě namontovaný Přerušovač třetího brzdového světla. Prodává se jako malá krabička která se připojí ke světlu...pak to asi 6x zabliká a potom trvale svítí. Sice je to efektní, možná to upozorní ostatní řidiče dřív, ale je to o pokutu Aktivovat něco podobného VAGem na Yetim nebo i ostatních autech určo nejde(i když kdo ví), jediný co tak při prudkém brždění blikají asi všechny brzd.světla a to je nejspíš standartní funkce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 dnes jsem potkal 1kovou fabii a pri normalnim brzdeni ji blikalo treti brzdove,docela to vypadalo dobre,jde to teda nastavit u yeti vagem? Kdysi se dal koupit modul i u nás ,stálo to kolem dvou stovek.http://www.miocar.cz/cz/produkt/prerusovac-tretiho-brzdoveho-svetla.html Na AliExpres prodávájí podobný,za pár korun.http://www.aliexpress.com/item/Flash-Strobe-Controller-Flasher-Module-For-LED-Brake-Stop-Light-12V/1873864303.html Ten náš 7x blikl a potom trvale svítil,ten čínský zabliká nejdříve rychle,potom asi 4x pomalu,pak trvale. Na té Fabii byl určitě namontovaný Přerušovač třetího brzdového světla. Prodává se jako malá krabička která se připojí ke světlu...pak to asi 6x zabliká a potom trvale svítí. Sice je to efektní, možná to upozorní ostatní řidiče dřív, ale je to o pokutu Aktivovat něco podobného VAGem na Yetim nebo i ostatních autech určo nejde(i když kdo ví), jediný co tak při prudkém brždění blikají asi všechny brzd.světla a to je nejspíš standartní funkce... Měl jsem ten náš hodně dlouho,mockrát za mnou jeli a nikdy nic,ale máš pravdu na pokutu to je,proto jsem při výměně za čínský vložil přepínač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.