Aliii Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Ahoj, může někdo poradit s demontáží předních mlhovek s denním svícením? Jsou jenom nacvaknuty, nebo je drzi srouby? Diky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Návod k použití, oddíl Svépomoc, část Pojistky a žárovky. Tam to máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aliii Vloženo 28. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Navod jsem nestudoval, chyba. DIKY MOC ! Nechtel jsem udelat vic skody nez uzitku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 já sa aj výrobcovi divím,že tie Návody do áut aj dávajú..škoda peňazí..aj tak to nikto nečíta ,čo sa mi už neraz potvrdilo aj tu na fóre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Jo, to máš pravdu. I když v tomto konkrétním případě se pro neznalého možná jeví, že tam postup demontáže mlhovky nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 Ja keď som hľadal, tak postup na výmenu stropovej žiarovky v interiéry som v návode nenašiel. Bola tam iba veta, aby som to nechal na servis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 tu teraz nejde či to tam je,alebo nie...ide tu predovšetkým o to,že majitelia sa v mnohých prípadoch ani neuráčia otvoriť tú knížku,radšej sa hneď spýtajú napr.aká je kde poistka,žiarovka a tak....a v Návode nemôže byť naozaj všetko,čo by robili v servisoch ... ale to už zachádzame s debatou mimo témy,takže Aliii sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 23. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2017 (editace) Dřív sem se toho bál-sice podle návodu píšou jak na to ale přišla mi na vytrhnutí tý mřížky vedle mlhovky docela velká síla. Od doby co jsem za rok a půl trefil tři srnky-z toho 2 za měsíc a dva dni po druhej srnce mi orvala ženská s golfem nárazník, tak už sundavam mřížku vedle mlhovky poslepu. Editováno: 23. Srpen 2017, autor: Mr.Pavka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.