Publikováno Listopad 28, 201311 r Ahoj, může někdo poradit s demontáží předních mlhovek s denním svícením? Jsou jenom nacvaknuty, nebo je drzi srouby? Diky za radu.
Listopad 28, 201311 r Autor Navod jsem nestudoval, chyba. DIKY MOC ! Nechtel jsem udelat vic skody nez uzitku...
Listopad 28, 201311 r já sa aj výrobcovi divím,že tie Návody do áut aj dávajú..škoda peňazí..aj tak to nikto nečíta ,čo sa mi už neraz potvrdilo aj tu na fóre
Listopad 28, 201311 r Jo, to máš pravdu. I když v tomto konkrétním případě se pro neznalého možná jeví, že tam postup demontáže mlhovky nebude.
Listopad 29, 201311 r Ja keď som hľadal, tak postup na výmenu stropovej žiarovky v interiéry som v návode nenašiel. Bola tam iba veta, aby som to nechal na servis...
Listopad 29, 201311 r tu teraz nejde či to tam je,alebo nie...ide tu predovšetkým o to,že majitelia sa v mnohých prípadoch ani neuráčia otvoriť tú knížku,radšej sa hneď spýtajú napr.aká je kde poistka,žiarovka a tak....a v Návode nemôže byť naozaj všetko,čo by robili v servisoch ... ale to už zachádzame s debatou mimo témy,takže Aliii sorry
Srpen 23, 20178 r Dřív sem se toho bál-sice podle návodu píšou jak na to ale přišla mi na vytrhnutí tý mřížky vedle mlhovky docela velká síla. Od doby co jsem za rok a půl trefil tři srnky-z toho 2 za měsíc a dva dni po druhej srnce mi orvala ženská s golfem nárazník, tak už sundavam mřížku vedle mlhovky poslepu. Upraveno Srpen 23, 20178 r od Mr.Pavka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.