lukas513 Vloženo 30. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 Tak jsem si udělal z kolečkové židle pořádnej poses sedačka ze superba a navíc vyhřívaná i výška lze štelovat madlem i houpačku má takže super ... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 30. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 Super nápad, jen by to chtělo ještě doladit opěrky na ruce.. pak by to bylo dokonalé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 30. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 Používám jí už asi rok takže jsem si zvyknul i bez opěrek ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 30. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 naprosto luxusni nápad . Židle podemnou dostávají zabrat a tohle vypadá dost bytelně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 1. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 Sice sedačka vypasá jako by byla stará ale je v top stavu to dělá ten semiš, chtěl jsem polokoženou ale vše chny byli hnusné.... proč tenhle nápad ... koupil jsem si sedačku v Asku za 3800kč a za ro byla prosezená a loupala se ... takže stávající podvozek na kolečkách a sedačka Superb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.