alešák007 Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 (editace) Ahoj, máte nějakou radu jak v O1 přidělat osvětlení pro cestující na zadních sedadlech ... aby to bylo nějak přirozeně zabudované světýlko s vypínačem např.do madla, stropu atp. ...?našel jsem jen lampičku - obrázek v příloze. (později jsem nasel i origo co se dava nekam k madlu ze skoda dily)taky aby neoslňovala řidiče, takže spíš něco jako bodovka co svítí spolujezdci do mapy v klíně ...a na šťávu z auta, ne na baterky Editováno: 2. leden 2014, autor: alešák007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Myslíš třeba takto?ted v tom mám ledky a svítí parádně,mám světla na rozdávání........... Napojeno na přední lampičku,kabel natažen nad stopnicí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 Já mám jednoduchou ze Seatu Toledo - číslo dílu 1L0947105. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 Na prostředek dáš v podstatě cokoliv,co vyhovuje montážní hloubkou.Já tam mám z A6. Pod madla se vejde třeba z Passata.Obě lze zapojit stejně jako přední,trvale zapnuto/vypnuta a na impulz od otevřených dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vikloush Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 člověče, mikl, já měl tu z Passata v ruce, zkoušel jsem ji tam teda jen tak přiložit z venku, ale oproti škodovácký byla daleko větší a nevěděl jsem co s tím, takže tam mám stále origo.. Jak jsi tam tu pašíkovou dostal? U ní je fajn, že má trvale zapnuto/vypnuta a na impulz od otevřených dveří.. Dík za radu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 (editace) Sorry,ale mystifikoval jsem tě.Ty z pašíka jsem měl v minulé stropnici pod střechou. Když jsem předělával vnitřek,tak jsem je měl myslím chvilku pod madly,ale pak jsem dal jiné a ty už nevím z čeho jsou.Ty ale nemají tři polohy Je to už tak dlouho,že si nejsem jistý,ale myslím,že jsem je tam napasoval.Ale ruku do ohně bych už za to nedal. Editováno: 10. Prosinec 2013, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JindraS007 Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Řešil jsem totožný problém cca před měsícem. Jako osvětlení jsem domontoval originál čtecí lampičky k madlům. Zapojení je neorigoš, tzn. lampička svítí vždy s příslušnou přední čtecí. Pokud by se měly rozsvěcovat i samostatně, znamenalo by to jeden drát navíc, což by nebyl problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.