Publikováno Prosinec 16, 201311 r Zdravím, nevíte jak je to s barvou uvedenou v TP (ve velkém i v malém technickém průkazu)? Koupil jsem nového Roomstera, který má jako barvu: Béžová cappuccino metalíza. V TP mám však uvedeno žlutá. Úřady asi vědí co dělají, ale nějak tomu nerozumím.
Prosinec 16, 201311 r To je u nás normální... Pořád můžeš být rád, že tam nemáš třeba zelenou , žlutá je ještě "celkem" blízko tomu co máš... Vůbec bych se tím nezatěžoval.
Prosinec 16, 201311 r To máš těžko, já když jsem si na auto dal karbon (kapota střecha) tak mi řekli, že si mám dát do TP raději bílo-černá (řekli mi to na úřadě), že prý nikdy nevím, na jakého policistu narazím... a to, že je to v podstatě jen "nálepka", že prý policajti neřeší a že i závada odstraněná na místě-> znají případy kdy za to dávali flajstry... Takže já už bych se ničemu nedivil....
Prosinec 16, 201311 r Je to jen "obchodní", či "prodejní" název barvy - měl jsem stříbrnou diamantovou metalízu na FI a v TP bylo uvedeno šedá pastelová metalíza.
Prosinec 21, 201311 r No dobře ale žlutá a cappucino je už docela rozdíl a aspoň by to teda mohli sjednotit a u jedné barvy uvádět totéž, protože já mám u cappucina napsáno šedobéžová světlá metalíza
Prosinec 21, 201311 r Já to mám stejně jako autor vlákna, Škodovka, údajně od určité doby, v TP uvádí pouze základní barvy, no a cappuccino je prý odstín žluté. Upraveno Prosinec 21, 201311 r od bohush
Únor 2, 201411 r Prosím vás, odbočím trošku od témy...Ako je to na slovensku so zapisovaním farieb do TP..pýtal som sa nato a do TP zapisovať nemusíte ak nemáte inej farby viac ako 40% auta ? Príklad ..červená farba a chcem dať čiernu strechu..40% to nie je takže to nemusím zapisovať ?
Únor 5, 201411 r tak když nemusíš méně jak 40% tak asi ne... Odpověď máš.. nicméně pro klid duše jsem si i folii dal do TP jako bílá + černá... stojí to 50kč a kdykoliv můžeš změnit.. neřešil bych to...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.