ferda25 Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 Tady je postup: http://www.golfmk7.com/forums/showpost.php?p=16364&postcount=11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 Já toto v menu mám .... a pise se o tom v návodu, není to u O III standard? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 Dle mého je to podle výbavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 to je možné... u Elegance to v nastavení je, tato položka... ale nikdy jsou to nezapnul, neb u O II FL kde to bylo na tlačítku, to fungovalo tak všelijak.... nicméně netvrdím, že u O III je to třeba lépe fungující... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 26. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2013 V Eleganci to mám. V manuálu se píše, že automatická recirkulace se řídí podle koncentrace škodlivých látek. Není ta aktivace k ničemu při chybějícím čidlu? Nebo je to nějaký trik a recirkulace řídí podle nějakého čidla, které je tam tak jako tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molczik Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Je tam čidlo, ale stejně to funguje na prd. Měl jsem to i v Passatu a je to spíš blbost do reklamních materiálů, než cokoli praktického. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.