Publikováno Prosinec 23, 201311 r Ahoj, koupil jsem si do auta nové radio Pioneer MVH-350BT. Rádio má handsfree fukci, takže jsem k tomu dostal i mikrofon, který potřebuji dát do sloupku u řidiče. Bohužel, ale nevím jak rozdělat palubku abych ten mikrofon mohl provléknout. Máte s tím někdo zkušenosti? Předem děkuji za rady
Prosinec 23, 201311 r Palubku z "vrchu" nerozděláš. Vohni se dolů a tam uvidíš šroubky na hvězdu. Nad volantem-pod budíkama ten černej plast jen vytrhneš, sundat kryt pojistek a pod nima sou šroubky. Částečně je to vidět tady http://forum.skodahome.cz/topic/38113-hrášek/?p=1829881 Edit Upraven odkaz. Je to vlákno Hrášek. Upraveno Prosinec 23, 201311 r od Luďa
Prosinec 23, 201311 r Autor Aha tak to je skvělí ten odkaz sice nefunguje, ale aspoň mám představu kde to hledat Dík za rychlou odpověd.
Prosinec 24, 201311 r Autor Děkuji za obrazek a popis moc mi to pomohlo... Dnes jsem to stihl rozdělat a složit
Leden 10, 201411 r Ja mam taky jiny dotaz , mam v palubce ve stredovem panelu ten suplik jak ten se vyndava abych se dostal vice do strev palubky? diky
Leden 10, 201411 r Autor Nevím jak u šupliku... Já mám jen přihrátku.. a jakmile jsem vytáhl radio tak přihrát šla s trochou síly vytáhnout.
Leden 11, 201411 r To samé s přihrádkou,Pokud není rámeček rádia hodně ohnutý tak se dá i se silou rovnou rámeček ae neriskoval bych to
Leden 11, 201411 r Vytáhnout tahem směrem dozadu při vyndaném rádiu. Ovšem dovnitř palubky se tudy nedostaneš. Je to jen kapsa v palubce s otvory pro kabeláž.
Leden 11, 201411 r Diky chlapi uz se mi to podarilo , sedela tam jako prikovana , bal jsme se abych neco neutrhnul , ale chtelo to mensi vetsi silou a slo to . diky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.