dadylam Vloženo 23. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 Ahoj, koupil jsem si do auta nové radio Pioneer MVH-350BT. Rádio má handsfree fukci, takže jsem k tomu dostal i mikrofon, který potřebuji dát do sloupku u řidiče. Bohužel, ale nevím jak rozdělat palubku abych ten mikrofon mohl provléknout. Máte s tím někdo zkušenosti? Předem děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 23. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 (editace) Palubku z "vrchu" nerozděláš. Vohni se dolů a tam uvidíš šroubky na hvězdu. Nad volantem-pod budíkama ten černej plast jen vytrhneš, sundat kryt pojistek a pod nima sou šroubky. Částečně je to vidět tady http://forum.skodahome.cz/topic/38113-hrášek/?p=1829881 Edit Upraven odkaz. Je to vlákno Hrášek. Editováno: 23. Prosinec 2013, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 23. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 Přesně jak ti píše Luda,sundej kryt nad nohama a už ho provlékneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadylam Vloženo 23. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 Aha tak to je skvělí ten odkaz sice nefunguje, ale aspoň mám představu kde to hledat Dík za rychlou odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 23. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 Odkaz už by měl bejt OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadylam Vloženo 24. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2013 Děkuji za obrazek a popis moc mi to pomohlo... Dnes jsem to stihl rozdělat a složit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peposu Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 Ja mam taky jiny dotaz , mam v palubce ve stredovem panelu ten suplik jak ten se vyndava abych se dostal vice do strev palubky? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadylam Vloženo 10. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2014 Nevím jak u šupliku... Já mám jen přihrátku.. a jakmile jsem vytáhl radio tak přihrát šla s trochou síly vytáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siky7 Vloženo 11. leden 2014 Sdílet Vloženo 11. leden 2014 To samé s přihrádkou,Pokud není rámeček rádia hodně ohnutý tak se dá i se silou rovnou rámeček ae neriskoval bych to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 11. leden 2014 Sdílet Vloženo 11. leden 2014 Vytáhnout tahem směrem dozadu při vyndaném rádiu. Ovšem dovnitř palubky se tudy nedostaneš. Je to jen kapsa v palubce s otvory pro kabeláž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peposu Vloženo 11. leden 2014 Sdílet Vloženo 11. leden 2014 Diky chlapi uz se mi to podarilo , sedela tam jako prikovana , bal jsme se abych neco neutrhnul , ale chtelo to mensi vetsi silou a slo to . diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.