Přejít na obsah

Problém při výměně silentbloku na rameni :(

Mokros

Doporučené příspěvky

No ono to jsem nezkoušel, už bylo pozdě šel jsem z garáže dom :) no vlastně ten přední silentblok ma v sobě kovovou kulatinu a v ní je šroub jedině to zkusit přihnout ten silentblok chybí tam asi 1cm šroubu a je venku...udělali to zajímavě ale :/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mne islo o to ze som na nejaky extra problem nenarazil. bolo to sice asi pred5 rokmi ale to som mal oktu cca pol roku, som len blby chcemik ale okolo auta si robim sam vsetko.:-) mozno jak pise Wojnar, pridvihnut heverom , silentbloky tolku volu maju , 2-3 cm urcite.

Odkaz ke komentáři

Ok omlouvám se Libero ale kdyby jsi naléhavě něco potřeboval měl by jsi čas na vypisování všech těch věcí?

Jinak všem moc děkuji ;) hlavně Passta měl pravu ;) povolil jsem silentblok motoru a přes prkénko přizvedl a v poho vše už mám hotové jsem i po geomterii ...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...