Mokros Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 Zdravím pánové Potřebuji radu povoloval jsem šrouby na rameni na pravé straně a tak nějak pozdě mi došlo že tam je olejová vana co teď?Mám povolit ten šrouby co je na obrázku na levo?Jak vlastně to rameno shodím dolů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 Nelze "nějak" nadzvednout" nebo jinak odtlačit motor, je přece uložen pružně, aby šlo šroub vytáhnout? Z fotky to vypadá, že stačí málo a šroub je venku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 8. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2014 No ono to jsem nezkoušel, už bylo pozdě šel jsem z garáže dom no vlastně ten přední silentblok ma v sobě kovovou kulatinu a v ní je šroub jedině to zkusit přihnout ten silentblok chybí tam asi 1cm šroubu a je venku...udělali to zajímavě ale :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 ja som si menil cele ramena kus za kus ale toto si nepamatam, ziadne problemy pri vymene :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 Keď si něpametaš, tak něpiš, on potrebuje tých čo si pametaju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 8. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2014 To je zajímavé, to mám snad nějaké jiné auto nebo co?Olejová vana vadi snad jen mě při výměně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 mne islo o to ze som na nejaky extra problem nenarazil. bolo to sice asi pred5 rokmi ale to som mal oktu cca pol roku, som len blby chcemik ale okolo auta si robim sam vsetko.:-) mozno jak pise Wojnar, pridvihnut heverom , silentbloky tolku volu maju , 2-3 cm urcite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 nie možno,ale určite to pridvihni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Passta Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 (editace) U TDI, 1,8T jde vytáhnout v pohodě, protože motor je skloněnej dozadu, u 1,6 se musí přizvednout motor, povolit šrouby na držáku motoru a pod vanou přes prkno heverem přizvednout Editováno: 8. leden 2014, autor: Passta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 už neraz som písal,aby autor otázky písal aj základné údaje o vozidle (MR,kód motora,nabehané km........)..potom tu vznikajú debaty typu "mne sa to nestalo"..."musí to ísť"..a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 8. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2014 Ok omlouvám se Libero ale kdyby jsi naléhavě něco potřeboval měl by jsi čas na vypisování všech těch věcí? Jinak všem moc děkuji hlavně Passta měl pravu povolil jsem silentblok motoru a přes prkénko přizvedl a v poho vše už mám hotové jsem i po geomterii ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 tie veci zaberú pár klikov na klávesnici...je to tak? ..dlhší čas zaberie napr.vkladanie obrázku..ale to sme už trochu OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 9. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Jinak je to fakt na houby k vytažení šroubu bez povolení silentbloku motorů není možné přiložím foto ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 9. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2014 A takhle vypadají staré silentbloky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.