michalfusek12 Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 Zdravim ... Prosim vas.. mam problem dnes pri cuvaní sa mi ovalo a ozýva nadalej pukanie z prevodovky... Potreboval by som pomoc. To je zvuk ako ked klopete prstom na dvere alebo na drevo . Robí mi to len pri spiatocke ostatné rýchlosti idu dobre .Mam Skoda octavia 1.6 74 kW rok 2001 nemam problem inak z ničím iným .. V 2013 mesiac august som menil prevodovku a spojku značky LUK .. Mechanici hovoria rôzne teorie napisem zatial 3 ktore mi povedali : 1. Výmena prevodovky bo tam moze byť nieco z ozubením ..(ale ostatbe rýchlosti idu dobre ) 2. Pri preraďovaní sa mi mohol ulomiť zub z niektoreho kolieska a mohol urobit ryhu alebo nieco ine niekde na ostatných kolieskach . 3. Spojka (pri cúvaní zevraj ma motor ine vybracie tak moze byt ulomena spruzinka a robit to cvakavý zvuk) spojka bola nová. Prosim vas skuste sa zamyslet vsetko mi pomoze .. Dakujem P.S na foto je moja Octavia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Co poloosy? Když jsi tam dával novou převodovku, nemá náhodou označeníO2K - DUU? Jestli jo, tak u nich se ustřihávají nýty na diferáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 to bol asi dôvod výmeny tej prvej V 2013 mesiac august som menil prevodovku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 Nech to spravit at vis co tam mas já to kdysi udělal výměnou, po půlroce reklamací dalsi výměna a po 2 letech ložisko,tak jsem to dal k nám do servisu a zatím dobrý, vše zkontrolovali a i jsem ji viděl rozebranou.bylo to ze staré Boleslaví, aby jste věděli čemu se vyhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.