SUP1 Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 Milí přátélé, naše Superby byla jen kulisa perfektního srazu. A co nejhlavnější: VŠICHNI JSTE FAJN LIDI. Těším se na fotky další srázek 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 Přátelé: My jsme také už doma, byla ještě zastávka v Dalešickém postřižinském pivovarku. Bylo to moc fajn, příště jedeme na více nocí :-) Pro zúčastněné poskytnu fotky bez "SPZ" úprav ještě dneska. Zašlu odkaz do SZ. Ostatním až upravené tu do vlákna později. brc.majkl: Já myslel že jsi ho už prodal, podle inzerátu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 Po tom co tady čtu mě mrzí, že sem tam nebyl taky, ale snad dám ten sraz jak byl někde zmíněnej tady blíž k Brnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 Hej lidi když na to myslím.tak úplně brečím jak mi všichni chybíte.. Fakt vám všem strašně moc děkuju neskutečně moc js toho vážím. Dali jste mi takovou neskutečnou sílu a energii. Že to slovama nedokážu ani říct a popsat. Jak mi mezi vámi bylo úžasně. hej lidi klobouk dolů před vámi smekám jací jste. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 Zdar lidi.Taky jsme už doma.Děkuji organizátorům ( Michal a Barča) za zvládnutí organizace srazu a díky i všem zúčastněným.Rád jsem Vás všechny zase viděl a poznal nové tváře. Superb má v nohách ( kolech) 1076 km a průměr 6l/100km. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 Tak supaci mi už taky doma po 17hodce. Co dodat všeci to stejně napišou, ale opět dobra parta, smíchu plno nic se nepokazilo a to je přece super.Taky se těšíme na podzim a opět na nové tváře a jejich mazliky. Jinač kluci ze zbytku severní moravy mi prominou, že jsem jim opět ujel, ale já už opravdu spěchal, jelikož ještě jsem chtěl něco udělat na zahradě páč ráno ojiždim do španělska a vracim se až další tyden, takže synci sory. Rada a Stana se těší na další setkaní. Cus 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 My uz take doma. Ted sme prijeli. Meli sme zastavku v stezka v korunach stromu na Lipne. Jinak dekuji vsem ucastnenym,ste super a tesim se na dalsi srazik. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 taky už doma, vybaleno, dítě uspáno, byl to pecka víkend díky vám všem, takže ať je zase brzy další, stezku v korunách doporučujem, bylo to supr, díky počásku, a zřejmě díky nové vačce jsem se dostal na průměr pod 6 litrů/100km, což se mi ještě nepovedlo, takže paráda, fotky dám až zítra, dnes už na to nemám sílu 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 25. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 (editace) Dala jsem dohromady fotky, takže se můžete kochat a ti co se zúčastnili vzpomínat Je to taková naše směska Nechce se mi to třídit na album naše a zvlášť Superbů Takže promiňte náše výlety a Charlieho s Belou http://bajuszka4.rajce.idnes.cz/2014_0523_Sraz_Skoda_Superb_-_kemp_Annin Bája PS: až po několikátem koukání na fotky mi cvrnklo do oka, jak jsme jeli zpět na Severní a Jižní Moravu, tak jsme jeli v dobrém barevném složení 2x šedý, 2x červený, 2x modrý a 2x černý Editováno: 25. Květen 2014, autor: Bajuszka 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 Oooooo to je luxus :-). Nejake vybiram a davam na facebook :-). Snad neva :-). Spz nejsou videt takze by to melo byt v klidku :-) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 25. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 Vůbec nevadí, od toho jsem je tu dala Jo jo první vybrat z toho kvanta fotek nějaké množství, a pak zamazat spz (teda není to nějak extra zamazané, ale je ) Bája 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 (editace) Malý náhled ze srazu:-) Editováno: 25. Květen 2014, autor: KubinoS 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 Moc hezky fotky, Baru mas muj obdiv, ze jsi stihla zamazat milion spz za tak kratkou dobu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 Děcka super,ale už valim spat na zbytek foto od každého co fotil a da to sem se podivám až dojedu. Už se těším čus 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 super fotky baru, u některejch jsem se fakt zasmál 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 Všem kdo se podíleli na organizaci smekám, myslím že se vše povedlo. Oběd (konkrétně svíčková a vývar) byl na výbornou, myslím že srázek se povedl.Děkujeme za super víkend a těšíme se na příští sraz.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 Taky ještě jednou chci všem moc poděkovat za účast a nejvíc Báje za pomoc při organizaci:) Bylo to naprosto SuperB opravdu jsem strašně moc rád ,že jsem vás všechny poznal A už se těším na BYSTŘIČKU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 25. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 (editace) Ještě jedna taková technická a i pro kontrolu Psala jsem teď paní e-mail ohledně triček, tak ať mám popřípadě seznám kompletní a nedělám objednávku na několikrát Paní jsem poprosila i o větší velikosti, jestli by šly, tak se kluci a chlapi nebojte, že bych na Vás zapomněla KubinoS XL, M, 122 Ghost XL, S ŠťastnýKrtek XL, S MajklSup23 XL Czechmiael XL Torreto M, L Ještě někdo by chtěl? Podotýkám, že se jedná hlavně o ty, co se účastní srazu Nic ve zlém Bája Editováno: 26. Květen 2014, autor: Bajuszka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 Tricko souhlasi. A Viki nebude mit kosilku? Foto taky supr. Zitra shlednu zbytek. Pak sem dame i my. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 25. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 I Viki bude mít Ptala jsem se i na nejmenší dětskou velikost Už se těším na další fotky Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 Tak my sme tiež konečne dorazili - odskočili sme si ešte na nákupy do znojma Za krásny víkend odšoférované 15 hodin 30 minút, spotreba nafty 5,7L a 1,4L tatranského čaju Sup1 nabudúce prídi už v piatok aby sa ti ušlo Všetkým ďakujeme za super víkend! 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 Radost pohledet na tolik Supu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 Bajuszko, muzu poprosit o jedno XL a M vim,ze jsem chybel ale..... je dana barva? M by jsem chtel ruzove a to XL svetle modre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťastnej Krtek Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Sraz byl luxus, jsem moc rád, že jsem poznal takovou super komunitu a že mě přátelsky přijali. Už se těším na další sraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Cesta moravské supí bandy byla dokonalá, by mě zajímalo, co si všichni ti lidi mysleli, když se kolem nich prohnalo 8 naleštěných supů 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.