Přejít na obsah

Jarní sraz květen 2014

Bajuszka

Doporučené příspěvky

Přátelé: My jsme také už doma, byla ještě zastávka v Dalešickém postřižinském pivovarku. Bylo to moc fajn, příště jedeme na více nocí :-) Pro zúčastněné poskytnu fotky bez "SPZ" úprav ještě dneska. Zašlu odkaz do SZ. Ostatním až upravené tu do vlákna později.

brc.majkl: Já myslel že jsi ho už prodal, podle inzerátu :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hej lidi když na to myslím.tak úplně brečím jak mi všichni chybíte.. Fakt vám všem strašně moc děkuju neskutečně moc js toho vážím. Dali jste mi takovou neskutečnou sílu a energii. Že to slovama nedokážu ani říct a popsat. Jak mi mezi vámi bylo úžasně. hej lidi klobouk dolů před vámi smekám jací jste. 

Odkaz ke komentáři

Tak supaci mi už taky doma po 17hodce. Co dodat všeci to stejně napišou, ale opět dobra parta, smíchu plno nic se nepokazilo a to je přece super.Taky se těšíme na podzim a opět na nové tváře a jejich mazliky. Jinač kluci ze zbytku severní moravy mi prominou, že jsem jim opět ujel, ale já už opravdu spěchal, jelikož ještě jsem chtěl něco udělat na zahradě páč ráno ojiždim do španělska a vracim se až další tyden, takže synci sory. Rada a Stana se těší na další setkaní. Cus

Odkaz ke komentáři

taky už doma, vybaleno, dítě uspáno, byl to pecka víkend díky vám všem, takže ať je zase brzy další, stezku v korunách doporučujem, bylo to supr, díky počásku, a zřejmě díky nové vačce jsem se dostal na průměr pod 6 litrů/100km, což se mi ještě nepovedlo, takže paráda, fotky dám až zítra, dnes  už na to nemám sílu

Odkaz ke komentáři

Dala jsem dohromady fotky, takže se můžete kochat a ti co se zúčastnili vzpomínat :)

Je to taková naše směska :) Nechce se mi to třídit na album naše a zvlášť Superbů :D Takže promiňte náše výlety a Charlieho s Belou :)

http://bajuszka4.rajce.idnes.cz/2014_0523_Sraz_Skoda_Superb_-_kemp_Annin

Bája

PS: až po několikátem koukání na fotky mi cvrnklo do oka, jak jsme jeli zpět na Severní a Jižní Moravu, tak jsme jeli v dobrém barevném složení :D 2x šedý, 2x červený, 2x modrý a 2x černý :):Dpost-78082-0-43282700-1401050837_thumb.j

post-78082-0-76292500-1401045733_thumb.j

post-78082-0-15744900-1401045804_thumb.j

Editováno: , autor: Bajuszka
Odkaz ke komentáři

Ještě jedna taková technická a i pro kontrolu :)
Psala jsem teď paní e-mail ohledně triček, tak ať mám popřípadě seznám kompletní a nedělám objednávku na několikrát :)
Paní jsem poprosila i o větší velikosti, jestli by šly, tak se kluci a chlapi nebojte, že bych na Vás zapomněla ;)

KubinoS XL, M, 122

Ghost XL, S

ŠťastnýKrtek XL, S

MajklSup23 XL

Czechmiael XL

Torreto M, L

Ještě někdo by chtěl? Podotýkám, že se jedná hlavně o ty, co se účastní srazu ;) Nic ve zlém :p

Bája

Editováno: , autor: Bajuszka
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...