Majkl sup 23 Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 ja bych rek ze ten treti by se mozna zvladnul taky ale nevim nevim no. radci dva a kdyztak si dojdem ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Tak to rozhodne nehrozi. Hlavne chci abychom se v tom kempiku nejak chovali aby nebyl zadny pruser. Na to bych byl rad kdyby se myslelo. Pac vim jak to dopada kdyz se rozjede takova banda . Nemyslim to zle,ale bylo by fajn. Aby se to obeslo bez problemu. Nehodlam tam nic resit. Dekuji snad si to kazdy veme k srdci Jo a este kdyz uz je nas takova banda tak k te Restauraci jak bude obidek. Jen asi muzeme pocitat,ze nam to este muzou malinko skrouhnout co se z poctu vyber jidel tyce. Prozatim je na vyber ze sesti jidel a dvou polevek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 V klidu Michale, jsme rozumná Supí banda A myslím že dva sudy budů bohatě stačit, kdyžak to nějak dolijem lahváčama. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Jo jako v pohode nemyslim to spatne. :-). Jen proste aby to bylo v klidu. Pac prvni za kym se pujde budu ja . A ty soudecky je to 200 piv. To musi stacit :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Tak na plznicku sa zalizuje aj moja priatelka :-) vsetko zalezi od pocasia, podla mna dva padnu bez problemov aj keby snezi ;-) ale zas netreba to prehanat urcite sa vyskytne aj nejaka ta flasa tvrdeho ;-D. czechmichael neboj sa, kazdy zodpoveda sam za seba a myslim ze nebudu nejake problemy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 jo jo, dva budou v poho, kdyžtak lahváče to jistěj a po případě nějaká dobrá whisky a když si někdo udělá průser, tak to rozhodně neni na tebe, nejsme školní výlet a neni nám sedmnáct, takže jak bylo řečeno, každej za sebe zodpovídá sám, předpokládám, že nesvéprávnej tam neni nikdo, tak buď v klidu a ničeho se neboj a nebo, jak se něco stane, třeba lehne popelem půlka lesa, tak všichni jednohlasně řekneme, to michal ,mi za to nemůžeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 10. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Michal 318i: Já si jen musela rypnout Pentadius: Ano ano jsme z Brna, ale velkou část Supí rodiny mám kousek od Ostravy Kdo náší rodinku ještě nezná, tak pozná :D Tohle totiž má asi málokdo v rodině, co my Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 (editace) ........ Jo a este kdyz uz je nas takova banda tak k te Restauraci jak bude obidek. Jen asi muzeme pocitat,ze nam to este muzou malinko skrouhnout co se z poctu vyber jidel tyce. Prozatim je na vyber ze sesti jidel a dvou polevek. Trošku divne s těmi jídly.....Nikdy nikde nebyl problém.... Nelíbí se mi to .... nejsem vybíravej, ale aby mi restaurace diktovala co so můžu jíst a nejíst je trošku divné.... To pak není restaurace, ale závodní jídelna .... Editováno: 10. Únor 2014, autor: Airman64 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 co to je malinko ještě zkrouhnout?Několik stránek zpět jsi psal že bude výběr z 10 jídel a dvou polévek + nějaké minutky.Teď tu píšeš že bude výběr ze 6 jídel a dvou polévek a nakonec ještě i to můžou krouhnout.Abysme nakonec neměli meníčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 naférovku se zeptej šéfa, zda chce mít v sobotu 24.5. kšeft a nebo zda ho to štve, že mu naplníme hospodu, přijde mi že b je správně, nevim zda máte nějaké sobotní štamgasty o které nechce přijít či v čem je problém, ale pokud se mu to opravdu nelíbí a chce mít volnou hospodu pro náhodné hosty neni problém jet někam jinam, nemyslim to nijak špatně, jen by to chtělo si to vyjasnit, po případě tam může zavolat někdo z nás, pokud se ti to nechce dohadovat se šéfem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Šéfa tam nemám je na Rudě s vnoučaty Nevím jak to tam psali jen jsem to zahhlídnul v našem kalendáři. Kam píšeme akce A mimochodem den před námi je tam akce 100lidí taky auta veterán klub a ty mají dokonce už i jídla nahlášený. Musíte si uvědomit,že né všude kde by jste přijeli najednou by na vás došlo. Jde hlavně o to aby bylo dodrženo toho aby jídla byli udělé tak jak mají být. Já tedy rozhodně nechci když bych si dal nějaký steak abych ho musel vracet. atd. To jsi radši dám nějakou hotovku a jsem spokojen . Jo kdo v tom nedělá nepochopí. Nebojte se u nás je vždy o každého max postaráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Už tady bylo řečeno, že čekat na jídlo klidně hodinu nám nevadí...Restaurace má nějakou kapacitu a my ji cca 30ti lidmi nenaplníme na maximum takže asi tak... kdyby tam přišlo 30 lidí ne srazových například 7 rodinek po 4 lidech tak určitě nepřijde kuchař a nevyhlasí omezený výběr jídla... Takže když přijdem tak čekáme, že si člověk vybere naco má fakt chuť . A né že uvidí uvidí v jídelním lístku jéééé nato mám chuť a vlastně tohle nemohu tohle v soboty nevaří když je nás tady třicet... Snad už chápeš oco jde... Kdo chce vydělat hleda způsoby kdo nechce vydělat hledá důvody. A je to tak ve všem 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Plná hospoda, restauratérův sen. Pokud jde o to, že nebudeme jest zároveň, tak to určitě nějak přežijem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Nazdar ogaři.... loňské srazíky jsem nemohl uskutečnit, ale letos bych Vás chtěl zase všechny vidět, takže počítám, že dojedu v sobotu ráno a přespím do neděle. Nejspíš i s přítelkou. Ideál chatka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 11. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 (editace) Všichni co jedete, jak už se tady psalo, ale radši to přihodím i ke každé aktualizaci: - přibalte do kufru, kdo můžete nějaké dřevo na oheň (špalky) - chtělo by to aspoň 2 ks party stanu, kdo má ať se ozve - 1ks Moravecmilan 21, pak psal Mr.Chodny, že by vzal Kemp: http://www.kempannin...annin/index.htm Aktualizace: Čuzik 2 os. + pes - chatka č.1 Doktorone 2 os. + dítě - chatka č.2 pá - ne Ghostbuster 2 os. - chatka č.3 pá - ne Airman64 1 os. - chatka č.4 čt-ne Mr.Chodny 1 os. - chatka č.4 (čt)pá-ne Drizzy 1 os. - chatka č.4 Tarantulas 2 os. chatka č.5 pá-ne Vick 2 os. chatka č.6 čt-ne czechmichael 1 os. chatka č.7 pá-ne Moravecmilan21 1 os. chatka č.8 Nemo.x 1 os. chatka č.8 so-ne KubinoS 2 os. chatka č.9 Michael91 2 os. + pes chatka č.10 pá - ne Ladislavpraha 2 os. + pes chatka č. 11 pá - ne wladi 4 os. chatka č.12 so-ne Michal 318i 2 os. + pes chatka č.13 pá - ne Torreto 2 os. chatka č.14 so - ne Bajuszka 2 os. + pes - stan (st)čt-ne brc.majkl 2 os. stan Sup1 1 os. sup Passport ??? Psal Vick Lanny ??? Poslána SZ AceVentura ??? Poslána SZ Ďurih ??? TomTF ??? Badd ??? Je to teda krásných 21 vozů Škoda Superb I 35 osob + 1 dítě + 5 psů Jinak lidičky, nechce se mi to nějak číst zpětně, ale už jsme u chatky č. 14 a pokud si pamatuju dobře, tak myslím, že Michal psal, že máme zarezervovaných 16 chatek. Tím pádem chatkaři se popřípadě budou muset nějak domluvit, kdo je v chatce po 2 osobách, že k sobě někoho přiberou a nebo potom varianta vzít si stan a nebo spát v autě... Jen tak aby jste věděli A k té restauraci: Chlapi jde o to, že my budeme ohlášená skupina a budeme tam mít rezervaci. Už jsem taky zažila, kde jsme šli ve 40 lidech, tak jsme měli dopředu nahlášené jídla, jak píše Michal, že veteráni už je mají nahlášené. Kdyby jsme tam přišli ve skoro 40 lidech neohlášeně, tak si zajisté nemáme všichni kde sednout a čekat na jídlo skoro 2h v tom našem počtu, jako promiňte, ale to si radši dokážu vybrat ze 4 jídel jako je menu přes týden v restauracích... A nebo aby jsme se pořádně nasnídali, a pak jeli čekat na jídlo... A konkrétně vy chlapi, kolikrát nedokážete počkat na jídlo a jste nervozní a protivní jak sáňky v létě ... Promiňte, ale řešit tohleto pořád dokola, přeci tam nejdeme za jídlem, ale pobavit se a užít si víkend s bandou Supů, ne???!!!! Bája Editováno: 11. Únor 2014, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badd Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Tak možná dorazíme také . Termín se zda byt v pořádku a vyhovuje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Konečně někdo kdo to dokáže pochopit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Badd. Napiš prosím od kdy? Do kdy ? A zda chatku,stan nebo auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Souhlasim s Airman64 . Neni nas zase tolik jako veteranu. Tak musi mit naky zasoby kdyz vi,ze tam prijede tolik lidi a kdyby to zbylo, tak ma zacatek sezony a za chvili by to prodal jinejm. Holt se mu nechce varit hafo jinejch jidel. Si rekne,udelam 5 jidel a at si vyberou. To jim musi stacit. Nahlasil bych pocet osob a at s tim pocita.nechci bejt nakej prudas nebo tak ale kseft je kseft ne. Muj nazor no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 (editace) Pokud má restarace kapacitu 100 lidi a má tam jen jednu kuchařku/kuchaře tak to už neni náš problém ... Já taky nechci prudit a nebaví mě se zaobírat takovou maličkostí už. Je problém dodržet standardní služby restarace tak neni problem jit jinam Šumava je tak velká... Osobně bych rád zase zajel na nějakou horu/vrchol jak na Bystřičce a najedl se tam .. Ano bude tam přirážka za dovoz atd. Ale ne zas tak moc ... Tot jen můj názor :-) Editováno: 11. Únor 2014, autor: Airman64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Co se týče mě... nemám problém když bude výběr ze 4 jídel, když budou dobře udělané a dostatečná porce. Vím jak funguje kuchyně.. a opravdu se mi nechce čekat na jídlo 2hodiny. Vím že je nereálné udělat pro skoro 40lidí různá jidla do hodiny, a nechce se mi moc věřit, že by se někomu dvě hodiny chtělo čekat na jídlo. Není lepší se najíst v kratším čase a pak zajet někam na výlet, než sedět tři hodiny v restauraci? Po tom co jsem si tady přečetl si myslím, že czechmichael odvádí dobrou práci a klaním se mu. Je jasné, že se nikdy nezavděčí všem, ale je to o tom udělat nějaký dobrý kompromis. Myslím že pokud dokáže zařídit 4-5 kvalitních jídel o slušné porci, tak to všichni zvládneme. Jde o to, aby jsme se dobře najedli všichni pohromadě a ne o to, aby jsme si dali nějakou specialitu a strávili v té restauraci půl dne. Je to jen můj názor, takže pokud tam bude svíčková, tak se bez problému najím, a radši podniknu nějaký ten výlet o kterých se tu někde psalo, než sedět v restauraci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 A pokuď vím jedu na sraz o autech a né o tom se někde dobře nažrat. Chtěl jsem aby jste byli spokojení aby jste byli v Restauraci kde se dobře najíme kde vím,že se vaří opravdu výborně,né ze žádných polotovarů atd. Prostě chci aby jste měli nějaký komfort.Prostě aby to bylo fajn. Ano není nás jako těch veteránů. Jen poukazuji na to,že 100lidí s tím nemá problém,že už budou mít jídla dopředu vybraný aby vše bylo v pohodě. a pokuď vím měl by se spíš řešit nějaký výlet než taková kravina. Taky nechci dřepákovat půl dne v hospodě. Těšil jsem jak pokecáme o autech dozvím se nějaké rady,tipy atd...Na společnou jízdu po Šumavě. A né ,že tady budu řešit to proč nedostane někdo v restauraci to nebo ono. Když se ti tam bude líbit tak jsi pak můžeš přiject sám nebo s rodinou na to co budeš mít chuť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 11. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Kdo prostě prudit chce prudit bude... Hele, jestli se Vám to nelíbí, tak taky nemusíte jezdit!!! Tímto bych ráda, ukončila debatu restaurace!!! Pro mě taky nebylo lehké vybrat restauraci na Bystřičce, nakonec jsme stejně při odjezdu zjistili, že jsme se najedli lépe než v sobotu... A to navíc jsem nescháněla restauraci pro skoro 40lidí... Když jdete na oslavu do restaurace a máte rezervaci, taky udáváte při větším počtu jak 20 osob, co se bude podávat... Hele přála bych to každému ať si zkusí zorganizovat sraz a Michal to má rozhodně těžší o to než my v minulých letech, protože každým dnem přibývá další auto a několik osob a je únor... Jsem ráda, že se přidávají další auta, ale na druhou stranu to organizátor nemá lehké... Takže laskavě nechejte jídlo jídlem, normální člověk si vybere i ze 4 jídel... Jste jak malí kluci fakt... Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Určitě kvůli neshodám s restarací není důvod nejezdit tohle fakt ne.. Na začátku tématu nabízel Michal možnost, že se dá zařídit oběd v motorestu ano beru ale nikde nebylo hlasování jak bylo třeba pro kemp atd... 10 druhů jídla ok ... ok skrouhnem na 6 ... Já to vše chápu neni to lehké, ale není to nereálné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Stejně, pokud v pátek padnou dvě bečky, tak málokdo bude v sobotu na oběd schopen vůbec řídit, natož pak ještě jest Takže bych to moc nehrotil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.