Bajuszka Vloženo 20. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Tak já mám vybráno Jako vždy u mě vyhraje svíčková, protože tu si doma tak dobrou neumím uvařit A vývar s játrovými knedlíčky je na sobotní oběd dobrá volba Snad si všichni vyberete a budete spokojení Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 (editace) určitě jo uplně se bojim zeptat, aby jste mě neukamenovali, že jsem prase atd., ale co hranolky k tomu smažáku, ať je to pořádná prasárnička, to nebude problém si změnit přílohu viď Editováno: 20. Únor 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badd Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Jen se zeptám 100g myšleno cele jídlo ? Například smazeny sýr 100g to je myšleno asi cele jídlo. Ted to prosim nikdo neberte jako rypani jen se ptám, jelikož 100g porce mi přijde jako dětská porce. Každopádně se na všechny těšíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 to bude určo jen sýr, přílohy se nepočítaj do váhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 jo to je jen gramáž za maso nebo sýr.Přílohy jsou zvlášť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Hmm vývar s játrovýma, ten miluju Jinak z nabídky si určitě s mojů vyberem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 (editace) Ano gramaz je jen za maso nebo syr. Priloha zmenit neni problem. :-). Porce sou hodne slusne :-). Maso a steaky jsme tam nedali zamerne protoze to se bude grilovat vecer. Tak bych rekl,ze zmenu uvita kazdy :-) Editováno: 20. Únor 2014, autor: czechmichael Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 určitě jo uplně se bojim zeptat, aby jste mě neukamenovali, že jsem prase atd., ale co hranolky k tomu smažáku, ať je to pořádná prasárnička, to nebude problém si změnit přílohu viď No co hranolky je zaklad ke smazaku to si davam casto hezky i tatarku at maj speky radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Bejt vama radsi si dam KROKETY ty jsou nej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 No co hranolky je zaklad ke smazaku to si davam casto hezky i tatarku at maj speky radost pravda, bez tatarky ani ránu, smažák jsem neměl sto let, takže to si asi dám jinak na flákotu si zajedu v pátek na objed k tomu štěpánovi z ano šefe, takže pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Nevím no za víkend toho masa bude až do pr...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 my s tim take problem mit nebudeme. a volba jidel si myslim,ze je super. tak bando nenazranejch supu at nam to rychle do toho kvetna utece a zatim caj ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 to bude tazke rozhodovanie, zbiehaju sa mi slinky skoro na vsetko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 masa bude určitě hafec, to mi ovšem moc nevadí, jsem fakt masožrout, ale na grilu si tam bifťoura fakt dělat nebudu, na toho si zajedu k odborníkovi a na gril si dám tak nějakou krkovičku a kotletku a klobásku a možná ještě něco dalšího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 Zdar, radi Vas uvidime takze prijedeme, nejspis uz v patek. Tak prosim o 2 mista. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 Ace: Takze chatka ? A zamluvym ti to tam od patku do nedele o.k ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 no to je dost, že ses tady taky ukázal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 23. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 (editace) Čuzik 2 os. + pes - chatka č.1 Doktorone 2 os. + dítě - chatka č.2 pá - ne Ghostbuster 2 os. - chatka č.3 pá - ne Airman64 1 os. - chatka č.4 čt-ne Mr.Chodny 1 os. - chatka č.4 (čt)pá-ne Drizzy 1 os. - chatka č.4 Tarantulas 2 os. chatka č.5 pá-ne Vick 2 os. chatka č.6 čt-ne czechmichael 1 os. chatka č.7 pá-ne Moravecmilan21 1 os. chatka č.8 Nemo.x 1 os. chatka č.8 so-ne KubinoS 2 os. chatka č.9 Michael91 2 os. + pes chatka č.10 pá - ne Ladislavpraha 2 os. + pes chatka č. 11 pá - ne wladi 4 os. chatka č.12 so-ne 2x Superb Michal 318i 2 os. + pes chatka č.13 pá - ne Torreto 2 os. chatka č.14 so - ne Badd 2os + pes chatka č.15 pá - ne AceVentura 2.os chatka č.16 pá - ne Bajuszka 2 os. + pes - stan (st)čt-ne brc.majkl 2 os. stan Sup1 1 os. sup Passport ??? Psal Vick Lanny ??? Poslána SZ Ďurih ??? TomTF ??? Je to teda krásných 23 vozů Škoda Superb I 39 osob + 1 dítě + 6 psů Bája Editováno: 23. Únor 2014, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 Ace: Takze chatka ? A zamluvym ti to tam od patku do nedele o.k ? Jo beru chatku PA-NE, diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 no to je dost, že ses tady taky ukázal Trochu jsem to zanedbal, prijmete omluvu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 přijímáme, ale malé bezvýznamné mínus si píšeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 To Ace Ventura: konečně kamaráde.Doufám že má druhá sms už tě rozhýbala :-) Bych ti volal,ale člověk nikdy neví jestli neotravuje tak jsem to řešil smskou.Jinak ještě jsem se tě v ní na něco ptal tak pokud víš jak to je tak mi písni třeba SZ jo. To Barča: Baruš nechcu rýpat,ale nějak stále počítám o supa méně.22 kousků pokud vidím dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 Jsem za Aceho rád že se připsal Jinak Vicku, počítáš správně, ale uživatel Wladi přijede i s kamošem akorát neni tady zaregistrován, a ten dojede taky se Supem, takže Wladi je za dva pokud vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 aháááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá gut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 23. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 Jo jo přesně jak píše Tarantulas Wladi přijede s kamarádem, co má taky Supa, proto jsou taky v chatce 4 osoby Takže proto o jednoho Supa více, který je tak trochu maskovaný Ale k Wladimu hodím 2x Sup ať mají všeci jasno Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.