SUP1 Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Děláte mi radost s tou Šumavou, mám to tam rád Velice rád Vás všechny poznám a ani na to nebudu potřebovat chatku, myslím, že mi tak nějak bude jedno, kde to zalomím Vezmu si s sebou svojí VAGínu A že jsem frajer, tak Vám jí půjčím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 aspoň si budem moct konečně poslechnout tu tvojí libovou muziku, a pod nějakou plachtu se kdyžtak složíš a v supu se taky nespí uplně špatně, hezky u spolujezdce a pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 17. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2014 (editace) Aktualizace: Vick 2 osoby - chatka č.1 Čuzik 2 osoby + pes - chatka č.2 Michael91 1 osoba Airman64 1 osoba - chatka č.4 Tarantulas 2 osoby Mr.Chodny 1 osoba - chatka č.4 Drizzy 1 osoba - chatka č.4 Doktorone 2 osoby + dítě - chatka č.3 czechmichael ??? Bajuszka 2 osoby + pes - stan brc.majkl 2 osoby - stan Sup1 ??? sup nebo plachta Bája Editováno: 17. leden 2014, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 A Filipa si napiš jedna osoba :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 17. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Je to tam Snad jsem ještě ně někoho nezapomněla, nějak se mi nechce znovu vše pročítat Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Oooo to je uplne supeerr (-: Jak mi pomahate (-: Este pro vas musim vymyslet nejake specialitky (-: Pac tedy nevim co a jak jste ohledne vyletu a poznani narocni . To taky musim vymyslet Ale doufam,ze dam neco dohromady a budete spokojeni. Jen tedy bych prosil uz asi pomalu aby jste se mi hlasili. Kolik lidi a potvrdit 100% ucast (-: . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Tak to bychom mohli už ujasnit datum kvuli 100% učasti Myslim si že už je rozhodnuto dle počtu hlasů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 (editace) Tak pro me,jak jsem mohl nahlednout Sefovi do kalendare taky termin vyhovuje. (-: Jen tedy v patek to vidim,ze bych se pripojil az k veceru. Mezi jednou druhou totiz k nam prijede na obed 100lidi. Doufam,ze jen obed. Je to nejaky veteran klub. )-:. Jinak kdyby jste byli pro ? Sobotni obidek bych zajistil u nas v resturaci kde pracuji jiz 8let. Jmeno Motorest U Hrachu(Kdyby nekdo chtel najit na netu). A nekde jsem cetl,ze cas na 11h byt v restauraci. Tento cas by byl uplne super aby byla zajistena moznost volneho vyberu. A nebojte muzou do restaurace i psici (-: Editováno: 18. leden 2014, autor: czechmichael Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 to bude určitě dobrý, aspoň je jistota dobrého servisu ps: a máte dostatečně velké parkoviště? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 No kdyz ti reknu,ze tam bylo jen pred restauraci na raz zaparkovano cca 40-50 aut? A to jen pred restauraci. Takze o misto naparkovani strach mit nemusis (-: Mista hafo (-: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Vick 2 osoby - chatka č.1 Čuzik 2 osoby + pes - chatka č.2 Michael91 1 osoba Airman64 1 osoba - chatka č.4 Tarantulas 2 osoby Mr.Chodny 1 osoba - chatka č.4 Drizzy 1 osoba - chatka č.4 Doktorone 2 osoby + dítě - chatka č.3 czechmichael 1 osoba Bajuszka 2 osoby + pes - stan brc.majkl 2 osoby - stan Sup1 ??? sup nebo plachta Takže pokuď dobře počítám zatím je nás 19+dva hafani To vypadá celkem na slušnou účast A jinak pevně už bych stanovil datum od 23-25,5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 souhlas s datem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Jj ja taky souhlasim, to uz se snad ani neda prehlasovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Tak řekl bych,že asi není šance to přehlasovat . A to budu mít volno i já čili jako hlavní aktér Tedy poku´d se nic do tý doby ne po...A nikdo neonemocní nebo já neonemocním a však to znáte,ale nebudeme malovat čerty na zeď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 (editace) nebo doufejme, že kemp neonemocní Editováno: 18. leden 2014, autor: brc.majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Byl oby dobre dát stránky toho motorestu aby jsme se mrknuli co je za jidelníček atd. :-) Jinak koukal jsme se na adresu toho kempu a našlo mě ot nějaký panelák co to ? Dival jse taky někdo z vás nato ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 (editace) http://sumavanet.cz/uhrachu/Na stránkách toho kempu je nejspíš adresa majitele kde bydlí, proto ty paneláky Kemp je tady http://www.mapy.cz/#!t=s&x=13.507753&y=49.175019&z=14&d=firm_668613_1 Editováno: 18. leden 2014, autor: Tarantulas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Tak s jidelnickem vas trosku zklamu (-: Ten na internetu nenajdete,ale muzu vam rict,ze jinde v Klatovech se vyborne nenajite (-: . Ne,ze bych chtel se chlubit,ale je to tak (-:. Majitele uz maji podnik pres dvacet let soukromne. (-: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 já s jídelníčkem nemám problém, snad si každej umí vybrat i z 20ti jídel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 nemám problém si vybrat na místě, jelikož nikdy nevim na co bude zrovna chuť, ale stejně to dopadne jako vždy a dám si nějakou pořádnou flákotu, na saláty mě neužije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 A co Jarda z Prahy, ja vam povidam neuzavirejte to, nechte tam rezervu co když se ještě někdo přida, Pěta ze Sušic to ma taky co by kameněm dohodil a dalši co tu moc nechoděj a spomenou si těsně před akci. Na te 1 ty vado tam je šutrů to ja pojedu s kamionem a tu 2 znam kolem toho za den projede tisice kamionu i ja někdy. A termin šumak třeba prišti tejden. CUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Cuzik. Jenže fajn ,ale taky to musíš zarezervovat.Aby bylo místo .Atd to není jen tak.A aby ostatní si prostě na ten den dali volno Domluvili jsi to v práci. Tak prostě když bude tenhle termín tak je to super a já si to musím hlásit sakra dopředu abych dostal volno. A pak se klidně může stát,e ho třeba ani nedostanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 No tak s dvaceti jídli nepočítej To je jen na první stránce Dalších třicet jich máš o pár stránek dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Mlčim, mlčim a potom bude čus babo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Tak počítáte se stím ,že když se to potvrdí účast. Tak pak už by se fakt muselo stát joooo něco aby ten dotyčný nemohl dorazit. Alee tak i s tím se počítá přeci jen je do té doby dost času. Anikdy nevíme co se do té doby stane to nevíme ani co se stane za 5minut.Ale tak nad tím člověk nesmí přemýšlet. Víš co já se tam můžu domluvit jak mají volno v tom kempu a ,že třeba týden před bych jim nahlásil bude nás tolik a tolik a ten a ten chce mít tu a tu chatku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.