Ghostbuster Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 tak ja som dnes nakúpil "aditívum" a zajtra vyrážame ráno, okolo 14:00 sme tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 moc pekne fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Takze pani ja som dojazdil na nejaku chvilku. Mechanik siel na testovaciu jazdu a z nakladaku pred nim odskocilo zopar kamenov a jeden sa dostal tak nestastne pod auto ze rozbilo vanu na automate doteraz sme zhanali a spekulovali co s tym ale nie je riesenie. Budem musiet objednat novu. Stale dufam ze automatu sa nic nestalo ze len vytiekol olej a hotovo. Kamaratovi zas ochorela priatelka takze nasa posadka ostava na Slovensku. Je nam to velmi luto kedze sme sa na vas tesili. Som nasraty a zaroven aj smutny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 23. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 To je skoda. Ale hlavne at se da sup co nejdrive dohromady a kamaradova pritelkyne at se brzy uzdravi. Budeme se tesit na podzim Baja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 Jaaaj. Skoda Wladi mrzi mi to na toho tveho Supa jsem se zrovinka tesil :-(. Tak tedy na podzim :-). At jste vsichni cili a zdravi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 taky jsem se na něj zrovna těšil, hlavně na ty nový kolečka, no co se dá dělat, ať je to jen vana a vše jiné v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťastnej Krtek Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 S těma nemocema se nějak roztrhl pytel. Přítelkyně mi taky lehla. Tak bohužel dnes nedorazím , zítra bych určitě přijel. V kolik je vyjížďka, aby ji stihnul?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badd Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 No ja jsem byl připraven přijet, ještě ráno jsem se byl kouknout na auto ale je to bída. Přiznám se ž nevím jestli přijet když mám dočasně Francouze.( nechci Vám to tam kazit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 Vyjizdka pocitam tak v pul dvanacty vyjezd u kempu abychom cca do pul jedny byli v Motorestu na obede :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 ahoj,tak ja taky neprijedu... auto bude hotove az po vikendu ...... tak si to tam poradne uzijte a moc se tesim na fotky a zazitky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 ale to je škodička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 Přijedu s kolegou asi rovnou do toho motorestu, tak žádné meškání, nebo Vám sežereme hotovky!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 Lado doraz octou. Vem pesana a prijed. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 mit o1 tak uz tam jsem mam jen toho Supa... spousta lidi jsem chtel videt osobne no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 výražíme v 6:00 z Brna, odhadovaný příjezd 10:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 Zdar bando, taky přijedem kolem desáté. Těšíme se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťastnej Krtek Vloženo 24. Květen 2014 Sdílet Vloženo 24. Květen 2014 Vyrážím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 24. Květen 2014 Sdílet Vloženo 24. Květen 2014 Tu drobná ochutnavka... 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 Tak bando :-). Dekuji dekuji dekuji a este jednou mooooc dekuji za ucast bylo to naprosto paradni. :-). Opravdu jste vsichni supeer :-). Takze tesivost na Moravu maximalni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 25. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 Bedruna dovezla celou posádku domů do Brna Cestou jsme se ještě se zbytkem Severní Moravy a Jižní a Miškem s Lenkou stavili na oběd na Podolský most, a pak jsme se postupně opouštěli Moc děkujeme za SuperB sraz v Čechách Bylo parádně Jsme rádi, že jsme poznali další spoustu fajn lidiček a bláznů do Škoda Superb Trička zkusím vyřešit během týdne Fotky během dneška zítřka Doufáme, že stejná i větší účast bude na podzim na Bystřičce Mějte se moc krásně a užijte si zbytek neděle Celá posádka Bedruny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 Tak my už jsme taky v pořádku doma Díky Michale za zařízení kempu byl supr a Vám SuperB bando za perfektní sraz. Uteklo to zase jako voda, takže teď návrat do reality a už ať je září, třeba tam pokoříme 20 kousků 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 Bedrunova cela posadko, mooc se tesim na fotky a vazne me mrzi,ze jsem se nemohl dostavit... ja stale nemam auti hotove... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 Už jsem taky doma, opět superb akce, díky všem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 Ahoj! Jak jste se meli? Pocasi vam pralo, coz je prima (alespon v brne bylo dobre tak na sumave snad taky) tak se tesim na fotky, jsem dnes v praci, tak to budu co chvila aktualizovat ) tak se mejte prima a at jste co nejdriv vybaleni ) cusik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 Bedrunova cela posadko, mooc se tesim na fotky a vazne me mrzi,ze jsem se nemohl dostavit... ja stale nemam auti hotove... Clovece to je jasnacka, psal jsi, ze ti kamos dela celolak a koukal jsem, ze by to stihl do srazu, protoze ja jsem cekal v3 skodovce cca 3 tydny hrozne dlouha doba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.