Květen 22, 201411 r Takze pani ja som dojazdil na nejaku chvilku. Mechanik siel na testovaciu jazdu a z nakladaku pred nim odskocilo zopar kamenov a jeden sa dostal tak nestastne pod auto ze rozbilo vanu na automate doteraz sme zhanali a spekulovali co s tym ale nie je riesenie. Budem musiet objednat novu. Stale dufam ze automatu sa nic nestalo ze len vytiekol olej a hotovo. Kamaratovi zas ochorela priatelka takze nasa posadka ostava na Slovensku. Je nam to velmi luto kedze sme sa na vas tesili. Som nasraty a zaroven aj smutny
Květen 23, 201411 r Autor To je skoda. Ale hlavne at se da sup co nejdrive dohromady a kamaradova pritelkyne at se brzy uzdravi. Budeme se tesit na podzim Baja
Květen 23, 201411 r Jaaaj. Skoda Wladi mrzi mi to na toho tveho Supa jsem se zrovinka tesil :-(. Tak tedy na podzim :-). At jste vsichni cili a zdravi :-)
Květen 23, 201411 r taky jsem se na něj zrovna těšil, hlavně na ty nový kolečka, no co se dá dělat, ať je to jen vana a vše jiné v pořádku
Květen 23, 201411 r S těma nemocema se nějak roztrhl pytel. Přítelkyně mi taky lehla. Tak bohužel dnes nedorazím , zítra bych určitě přijel. V kolik je vyjížďka, aby ji stihnul??
Květen 23, 201411 r No ja jsem byl připraven přijet, ještě ráno jsem se byl kouknout na auto ale je to bída. Přiznám se ž nevím jestli přijet když mám dočasně Francouze.( nechci Vám to tam kazit)
Květen 23, 201411 r Vyjizdka pocitam tak v pul dvanacty vyjezd u kempu abychom cca do pul jedny byli v Motorestu na obede :-)
Květen 23, 201411 r ahoj,tak ja taky neprijedu... auto bude hotove az po vikendu ...... tak si to tam poradne uzijte a moc se tesim na fotky a zazitky
Květen 23, 201411 r Přijedu s kolegou asi rovnou do toho motorestu, tak žádné meškání, nebo Vám sežereme hotovky!!!!
Květen 23, 201411 r mit o1 tak uz tam jsem mam jen toho Supa... spousta lidi jsem chtel videt osobne no...
Květen 25, 201411 r Tak bando :-). Dekuji dekuji dekuji a este jednou mooooc dekuji za ucast bylo to naprosto paradni. :-). Opravdu jste vsichni supeer :-). Takze tesivost na Moravu maximalni :-)
Květen 25, 201411 r Autor Bedruna dovezla celou posádku domů do Brna Cestou jsme se ještě se zbytkem Severní Moravy a Jižní a Miškem s Lenkou stavili na oběd na Podolský most, a pak jsme se postupně opouštěli Moc děkujeme za SuperB sraz v Čechách Bylo parádně Jsme rádi, že jsme poznali další spoustu fajn lidiček a bláznů do Škoda Superb Trička zkusím vyřešit během týdne Fotky během dneška zítřka Doufáme, že stejná i větší účast bude na podzim na Bystřičce Mějte se moc krásně a užijte si zbytek neděle Celá posádka Bedruny
Květen 25, 201411 r Tak my už jsme taky v pořádku doma Díky Michale za zařízení kempu byl supr a Vám SuperB bando za perfektní sraz. Uteklo to zase jako voda, takže teď návrat do reality a už ať je září, třeba tam pokoříme 20 kousků
Květen 25, 201411 r Bedrunova cela posadko, mooc se tesim na fotky a vazne me mrzi,ze jsem se nemohl dostavit... ja stale nemam auti hotove...
Květen 25, 201411 r Ahoj! Jak jste se meli? Pocasi vam pralo, coz je prima (alespon v brne bylo dobre tak na sumave snad taky) tak se tesim na fotky, jsem dnes v praci, tak to budu co chvila aktualizovat ) tak se mejte prima a at jste co nejdriv vybaleni ) cusik
Květen 25, 201411 r Bedrunova cela posadko, mooc se tesim na fotky a vazne me mrzi,ze jsem se nemohl dostavit... ja stale nemam auti hotove... Clovece to je jasnacka, psal jsi, ze ti kamos dela celolak a koukal jsem, ze by to stihl do srazu, protoze ja jsem cekal v3 skodovce cca 3 tydny hrozne dlouha doba
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.