Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Takze pani ja som dojazdil na nejaku chvilku. Mechanik siel na testovaciu jazdu a z nakladaku pred nim odskocilo zopar kamenov a jeden sa dostal tak nestastne pod auto ze rozbilo vanu na automate :( doteraz sme zhanali a spekulovali co s tym ale nie je riesenie. Budem musiet objednat novu. Stale dufam ze automatu sa nic nestalo ze len vytiekol olej a hotovo. Kamaratovi zas ochorela priatelka takze nasa posadka ostava na Slovensku. Je nam to velmi luto kedze sme sa na vas tesili. Som nasraty a zaroven aj smutny :(

Vloženo

No ja jsem byl připraven přijet, ještě ráno jsem se byl kouknout na auto ale je to bída. Přiznám se ž nevím jestli přijet když mám dočasně Francouze.( nechci Vám to tam kazit)

Vloženo

Bedruna dovezla celou posádku domů do Brna :) 
Cestou jsme se ještě se zbytkem Severní Moravy a Jižní a Miškem s Lenkou stavili na oběd na Podolský most, a pak jsme se postupně opouštěli :) 

Moc děkujeme za SuperB sraz v Čechách ;) Bylo parádně :)

Jsme rádi, že jsme poznali další spoustu fajn lidiček a bláznů do Škoda Superb :) 

Trička zkusím vyřešit během týdne ;) Fotky během dneška zítřka :)

Doufáme, že stejná i větší účast bude na podzim na Bystřičce :)

Mějte se moc krásně a užijte si zbytek neděle ;)

Celá posádka Bedruny ;)

Vloženo

Tak my už jsme taky v pořádku doma :) Díky Michale za zařízení kempu byl supr a Vám SuperB bando za perfektní sraz. Uteklo to zase jako voda, takže teď návrat do reality a už ať je září, třeba tam pokoříme 20 kousků :)

Vloženo

Ahoj! Jak jste se meli? Pocasi vam pralo, coz je prima (alespon v brne bylo dobre tak na sumave snad taky) tak se tesim na fotky, jsem dnes v praci, tak to budu co chvila aktualizovat :)) tak se mejte prima a at jste co nejdriv vybaleni :)) cusik

Vloženo

Bedrunova cela posadko,

mooc se tesim na fotky a vazne me mrzi,ze jsem se nemohl dostavit... :(

ja stale nemam auti hotove...

Clovece to je jasnacka, psal jsi, ze ti kamos dela celolak a koukal jsem, ze by to stihl do srazu, protoze ja jsem cekal v3 skodovce cca 3 tydny :( hrozne dlouha doba :(

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...