Pavska Vloženo 15. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Tak jsem to přitáh na zámku dveře krasně sedí s karoserii ale problem je že jsou níž. Tak zitra budu objednávat nový horní pant. snad už to vyreší problem spadlých dveří o 3mm. Přikládam fotku jak mi ted zatím sedí těsnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 16. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Ahoj, tak zase tu, mohli by mi někdo prosím napsat číslo dílu těsnění dveří z venku jak je guma a zventř ta sametka? Je to vidět na té předchozí fotce. Děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Ja mam doma Barču, ma asi 10kg a drži se za dřevjane topurko, jestli chceš možu Ti ho pojčat a ani karosaře nebudeš potřebovat. Vita ma recht a a maš to vyšmajdany na čepu v bantu takže stim tesněnim to nespraviš a když jo tak tu mame opět KAPRFILDA. CUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 18. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Pant jsem vyměnil dveře dosedli ale u testění v jednom miste je mezera. Ale už to nepíská tak to zatím nechám být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 A jak vypadá ten druhý pant možná jsi měl vyměnit oba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 A kolik tě stál, máš nový nebo z vrakáče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 19. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Měnil jsem pouze ten horní. Byla vůle v tom čepu. Originál ve škodovce jsem kupoval za 250 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pce Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 (editace) tak jsem na to koukal a taky mam ty dvere trochu spadly, na zamku jsem je trochu zvednul a uvidim no. Pri otevirani mi obcas zavrzou a namazani pomaha jen na chvili, ze by byl KO pant nebo omezovac? Jo a stve me ze ta horni sametka dveri uplne neprilne v rohu, jakoby lehce odstava a nezasune se pod tu chromovou listu :/ Editováno: 22. leden 2014, autor: lukas.pce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 12. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 chalani v lište šoférových dverí sa mi držala voda a po zime som tam mal "pupák" a už je to moc tak to chcem dat do poriadku. navyse su tam dalsie kozmetické vady a tak ma napadlo vymenit dvere kus za kus. Je výmena nejak náročna? A ako je s dverami z "anglána", nechybajú tam nejaké káble atd? aby som nemal problem s elektrikou alebo čo... Zámok atď ide prehodiť lahko? Asi to aj tak dam do servisu, len by som rád vedel či sa to oplatí. (dvere v povodnom laku viem zohnat za dobru cenu) ide mi len o to ci nebude problem s vymenou. vopred dik za radu, ak mate niekto skusenost pichol som to sem, hadam to nie je moc od temy, kedze ide o predne dvere:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 (editace) Zdar, holé dveře z anglána jsou stejné, ale liší se doplňky (madla,ovládání oken, zrcátko, atd) - do toho bych nešel Samotná výměna není vůbec složitá. Na A sloupku zevnitř odcvakáš svorkovnice, vytáhnout do prostoru mezi dveře a kastli, povolit omezovač otevírání, pak jen povolit v pantech a směrem nahoru vysunout. Pokud budou nové dveře holé, tak přestrojit mimo auto a nové nastrojené zase dát na auto Takže nic zapeklitého tam není, taková pohodová práce na nedělní dopoledne Editováno: 13. Srpen 2015, autor: SUP1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 (editace) Super, presne toto som potreboval vediet. Cize to vidim pracu na cely vikend, a ked sa nepodarí, dokončí to servisák Cize, uz len kupit dvere a basu piva a postupovat podla DP diky sup edit: ešte kontrolna otazka, lebo tie dvere z anglana su fakt krasne... prehodim zrkadlo, tapacir, zamok a nasadim ich. Vsetko ostatne bude fungovat, resp nebude treba dorabat kabelaz? Ci tam bude este problem s osadenim tapaciru? neviem si celkom vybavit aky je rozdiel v upevneni kedze su rozdielne madlá... Editováno: 13. Srpen 2015, autor: Ghostbuster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 Tapec bude sedět, všechno bude sedět, akorát musíš přestrojit komplet celý vnitřek. Šrouby na madla problém není, protože jsou přišroubovány ke stahovačcce a tu použiješ svojí. Ty vlastně použiješ jen holé dveře od anglána a komplet vše přehodíš ze svého. Dáš to i sám v klídku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 (editace) Nic kritického tam není snad jen pozor u zámku, až budeš povolovat ten torx zboku dveří, abys vytáhnul samotný zámek-nevyšroubovat úplně, ale jen povolit, ten šroub pak spadne do dveří a ten kroužek se tam pak blbě nasazuje. U průchodky dveří u kastle opatrně, praská ten plastový kroužek, co drží gumu průchodky a pak tam ta guma nedrží Po montáži vyzkoušet zamykání ještě před tím, než nastrojíš tapec a vyzkoušet centrální zamykání a to tak, že manuálně prstem (šroubovákem) zacvakneš zámek a dveře necháš otevřené a vyzkoušíš několiktrát zamknutí a odemknutí. Kdybys to totiž nastrojil, zavřel, zamknul a nešlo by to už odemknout, byl by problém, který už jsme s klukama řešili a je pakárna to pak vůbec odemknout (minimálně by to odnesl tapec) Editováno: 14. Srpen 2015, autor: SUP1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddriver Vloženo 15. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2021 Dokáže někdo poradit, kde koupit ten správný T45, kterým se tam dostanu? Koupil jsem sadu zahnutých lkových torxu, ale bez dalšího rozebírání se tam nedostanu. Potřebuju jen povolit horní šroub na pantu a pohnout trochu s dveřmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.