Leden 24, 201411 r Autor btw sused parkoval (starsieho tourana) vedla asi o 3 auta dalej ako ja a vraj vytiahol auto von, oprasil okno nastartoval a isiel na umyvarku
Leden 28, 201411 r Autor tak vcera som nahodil nabitu baterku a auto naskocilo na prvy brnk. vsetky chybove kontrolky (okrem jednej vypalenej ziarovky) zhasli a auto malo normalny chod.bol som sa aj previezt a auto sa spravalo uplne normalne. Na moje velke prekvapenie funguje aj tretie brzdove a dokonca aj smerovky v spatakoch.
Leden 28, 201411 r Tak to je super, odnesly to vlastně pouze plasty z vnější strany. A to bylo teda štěstí.
Leden 28, 201411 r Autor no vlastne hej...pozeral som aj do motora a kable nemaju vobec nijak poskodene buzirky, keby bola pri motore taka teplota ze by sa daco mohlo poskodit tak si myslim ze prve by isli kryty a nadoby na kvapaliny. Teraz je otazka ci za odmenu ze to octavka pekne vydrzala jej dopriat aj prestriekanie atd alebo uz do toho nevrazat. Na jednej strane take 3 roky musi este posluzit (rocne najazdim cca 15tis) ale na druhej strane uz bude mat 9 rokov a 300tisic km Rozmyslam ze ked budem kupovat zadne svetla tak by som dal uz faceliftove, len sa obavam ci by mi nerobili problemy na STKacke..co myslite?
Leden 28, 201411 r Pokud chces do takovehoto auta vrazet vetsi penize, tak bych investoval do pojisteni. To jak ses sam presvedcil se muze hodit.
Leden 29, 201411 r Autor no asi dam obycajne svetla ako tam boli no nad poistenim som rozmyslal...vychadza to 400-500e rocne nakolko to pocitaju z ceny noveho auta
Leden 29, 201411 r Koľko si do toho teraz už dokopy vrazil? Určite nedávaj striekat. Prestriekane auto je nepredajne. Viem o com tocim.
Leden 29, 201411 r Autor dal som do toho zatial 180 za umytie...tak ked to budem ja predavat tak to bude mat hodnotu mozno 3litre..este mi to musi minimalne 2 roky posluzit...kapotu mam uz aj tak raz striekanu co som ju mal od kamienkov
Leden 29, 201411 r Podle fotek je lak dobrý a nepopraskaný, nepřestříkával bych znova. Bylo by to asi drahé a hlavně jaká by byla kvalita? Vyměnil bych pouze zrcátka, světla a jezdil. Ono se ti třeba během roku projeví nějaké závady v důsledku teploty a potom bych se rozhodl, co s autem dál udělám.
Leden 29, 201411 r Autor no ved urcite to chcem tak riesit pojazdim a uvidi sa ci sa daco prejavi,...lak vyzera dost v pohode, je nepopraskany..ale na kapote, ako tam bola roztavena umela hmota tak lak zmenil trosku odtien a je to tam vidiet..taktiez na streche je prilepena umela hmota ale to sa este pokusim dako oskrabat...
Únor 11, 201411 r Autor chlapci neporadite mi niekto cislo dielu pre prave a lave spatne zrkadlo elektricky ovladatelne, vyhrievane, so smerovkou, s osvetlenim nastupneh priestoru? Tych zrkadiel je viac druhov a netusim ktore je to co potrebujem ja. Diky
Únor 11, 201411 r na ND je tu samostatné vlákno http://forum.skodahome.cz/topic/90113-zji%C5%A1%C5%A5ov%C3%A1n%C3%AD-%C4%8D%C3%ADsel-d%C3%ADl%C5%AF-etka/?hl=etka
Únor 17, 201411 r Autor Update: nove svetla + tretie brzdove Pridam aj fotky niektorych veci ktore sa mi nepodarili vycistit a su stale cierne, neviem ako na to tak mozno nejaky lakernik poradi nejaky postup.
Listopad 8, 201410 r Dobře si to opravil. Ten požár byl způsobený tebou nebo na Tvém majetku. Dostal jsi něco zaplacené?
Listopad 11, 201410 r Autor Takze maly update. Auto od poziaru najazdilo cca 13tisic km (celkovy stav 302000). Motoricky a elektronika vsetko ok. Co vsak neni ok je lak. Po case mi zmatnel. V dosledku vysokej teploty sa pravdepodobne najvrchnejsia vrstva rozleptala. Prikladam foto po dokladnom umyti auta - auto je cele matne
Listopad 11, 201410 r Autor Brusne pasty nepomohli. Takze sa vyskusalo mokre smirglovanie a nasledne lestenie. Výsledok je viac ako dobry. Pod urcitym uhlom je sice vidiet ze lak je rozleptany ale to nevadi. Na jar sa ide smirglovat a lestit takmer cele auto. Niektore casti sa budu striekat, ci uz kvôli poziaru alebo kvôli tukancom na karoserii. Prikladam foto po smirglovani, rozlesteni a voskovani. - sam som zvedavy ako ten kusok karoserie bude vyzerat po cca 2 mesiacoch.
Listopad 12, 201410 r Autor tukance od kamienkov hlavne na A stlpikoch a jeden tukanec na lavom boku od jedneho idiota - mna Upraveno Listopad 12, 201410 r od pajko
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.