Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím Vás ve spolek v Novém roce, mám jeden dotaz. Vždy když couvám z garáže z mírného klesání a sešlápnu  brzdový pedál je slyšet nějaké klepnutí jako by od nápravy ale nevím či od zadní či přední ty zvuky se v autě přenášejí, ale je to jen při couvání a při sešlápnutí brzdového pedálu, je také pravda, že jsem hodně často jezdil s vozem do lesa. Má otázka zní: mouhou být třeba zanesené zadní bubny? Předem děkuji za odpověd.

Tak toto mi to dělá taky, ale nemyslím si, že by to bylo od bubnu, protože já mám na zadku kotouče.. a navíc jde to slyšet spíše od předku.. Já si myslel že by to mohli dělat silentbloky, bohužel jsou ok.. čepy po výměně, stabilizatory taky.. tak teď budu koumat zda není neco povolene v okolí uchycení motoru, brzd atd...

omrkni uchycení třmenů, může to být i čep, je toho hodně co by to mohlo být :-D

jestli mas brzdy fsIII tak je to o nich znamo ze to delaji na couvak

Dají se nějak specificky poznat brzdy fsIII ? Nebo někde vyčíst jake tam mám?

Máš to vyražené na třmenu brzdy.

Ještě se to dá poznat tak, že jedny mají ABS a druhé ne, je to tak? Nejsem si jistý..

Pokud máš možnost zajeď k nějákému mechanikovi co má zvedák. Zvedněte auto a obouchejte, zatahej za všechno co tam máš..dotáhni co uvidíš. Tlumiče v pohodě? Ještě možnost kopni do kola, když bude na zemi a když uslyšíš kovový zvuk vypadá to na ten třmen.

Díky hoši za radu,.. Teda vůbec jsem netušil, že jsou nějake brzdy fsIII, pro mě to prostě jsou brzdy na Fabii 16V :-D

Poslední dobou zjišťuju, že se mi na autě se*ou právě nejvíc brzdy... :wallbash:

Taky mám ten pocit ... jednou špatně brzdí, jednou klepou do pedálu při jemném brždění.. Zadní kotouče zase hučí stabilně.. je to pech.. :kol-32:

Tak to chce mrknout na ty brzdy no nech se toho pocitu zbavíš! Není to nic těžkého. Pročti si co a jak a rozdělej a zkontroluj. Jestli jsi ale na tohle moc nevěříš,tak raděj to nech nějakému mechanikovi. Jsou to přece jen brzdy. A co neubrzdíš to ......neukecáš.

ja som tiez pocul klepanie ,zistil som ked som kopol do kolesa ze je to brzdovy strmen ,stacilo ho odmontovat a napruzit viac pliesky na brzdovych dostickach 

Na youtube, jsem nasel super video jak demontovat a zkontrolovat brzdy, je to z nejakeho uciliste. Navic je tam primo fabia. :-)

Pokud by jsi si nebyl v necem jisty.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.