Přejít na obsah

tomi28062005

Uživatel
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 230 zobrazení profilu

Oznámení tomi28062005

  1. Dobrý den, jsem majitelem Kamiq 1,0 TSi 81 kW výbava Style a rád bych chtěl nakódovat věci co by tam šly. Děkuji.

  2. Zdarec, mám vůz 3 měsíce najeto cca 1100 km, zatím spokojenost, ale ta spotřeba 5,8 l se mi zdá moc, při stejném způsobu jízdy jako jsem jezdil s Rapidem se stejným motorem a o 1 litr méně.
  3. Mám Xiaomi Redmi Note 7, ve vozidle Bolero, dá se nějak přes kabel zrcadlit obrazovka mobilu?
  4. Zdravím ve spolek, mám vozidlo týden a nevím zda-li tam mám bezdrátové připojení, jak to zjistím a ještě v Boleru 8 jdou přehrávat filmy z mobilu? Děkuji.
  5. Dostal jsem nabídku na Škodu Kamiq Style 1,0 TSi 81 kW, protiúčtem mi chtějí 4,5 letý Rapid vzít za 300.000. Mám spotřebu cca 4,7 l na 100 km, co vy na to? Je Kamiq dobré auto, či si nechat Rapidečku.
  6. Vážený pane R, v této věci proběhla mezi servisem ŠKODA firmy ADIV a příslušným oddělením výrobního závodu technická komunikace se závěrem: nejedná se o závadu a ani o její předzvěst. Jak jste již byl opravnou informován: zmíněný projev byl identifikován jako stav techniky, který si vyžádalo zpřísnění emisních limitů k nutnosti rychlého prohřátí dílů emisního systému.
  7. Ok, špatně jsem to napsal, tak poraď, co by to mohlo být.
  8. Ahojte, mám ročník 2018 a při prvním startu se ozve divné zarachocení. Ve ŠA mi řekl, že se jedná o stav techniky, kdy jsou zvýšené otáčky motoru z důvodu zahřívání katalyzátoru. Ve videu je vidět, že otáčky jsou stejné. Prosím Vás o nějakou radu. Může to být napínák hydroštelů? Zvuk si dejte na max. Start za studena.mp4
  9. tomi28062005

    Potahy

    Zdravím Vás ve spolek, fórum jsem procházel,ale nenašel jsem co jsem hledal a to potahy na Rapida, ale se sportovními sedačkami. Máte někdo nějakou zkušenost s nějakým výrobcem, či prodejcem včetně monáže? Pokud ano, byl bych rád kdyby jste se podělili o zkušenosti včetně ceny. Děkuji.
  10. ADIV Opava, vlastní olej poplatek 500,- Kč. Castrol Edge LL 5W/30.
  11. Zdravím ve spolek, mám Rapida 03/2018 včetně výbavy Dynamic packet a za ten rok a půl se mi docela ošoupali přední sedadla. můžete mi poradit zda to něčím nainpregnovat či si sehnat potahy a pokud potahy, tak kde mám hledat na tyto sportovní sedadla. Díkec.
  12. To je ale celkem normální, že v těchto dnech, když tak mrzne a vůz Ti stojí na volnoběh, že se ti nebude zvedat teplota motoru, ba naopak.
  13. Chlapi, mám v telefonu Xiaomi nainstalovaný Auto Android, v telefonu mi to jede, ale když to přes usb kabel dám do rádia nic se v rádiu po spuštění Auto Android neděje, nevíte v čem by mohla být chyba? A ještě jeden dotaz musím mít aktivovaný v rádiu Swing Smart link od Škody?
  14. Takže povinnost jezdit na garanční prohlídku každý rok, ohledně záruky na karoserii je blbost? V dubnu jsem koupil auto a ve Škoda auto Strž mi řekli, že stejně najedu 15.000 km a budu jezdit každý kalendářní rok. Jak je to chlapi ve skutečnosti.
  15. Zdravím Vás ve spolek, pročetl jsem celé fórum o zimních pneu a discích a jsem stále na rozpacích. Mechanik mi doporučuje plechové disky a pneu značky SAVA či LASA samo že 185/60/15. Co vy na to, jinak mám možnost mít nový disk za cca 900,- Kč a SAVA za 1100,- Kč a LASA za 1200,- Kč. Jinak jsem se díval že Winter Continental je cca bratru za 1700,- Kč. Co vy na to?
×
×
  • Vytvořit nový...