Prosinec 27, 20177 r PředFL je konektor stejný, akorát si myslím že FullLED a obyč mají trochu jiný nosič žárovek. Respektive si myslím že FullLED mají jen dráty s objímkama. Upraveno Prosinec 27, 20177 r od LiveBomb
Březen 5, 20187 r Kluci,potřeboval bych radu.Koupil jsem Led světla jako náhradu za žárovkové.Vyměnil,nakódoval a svítí jen jedno C,to menší,ale když se podívám do světla,vypadá to,že nic jiného svítit nemá.Ale když tu projíždím fotky,ostatním svítí dvě C,malé i to větší.Doufám,že chápete o co mi jde :-D .Je víc druhů led světel,nebo je jen chyba v kódování?
Březen 5, 20187 r Je to možné,pokud tedy nemyslíš takové jako máš v profilovce.Vypadají jako před fl,přidávám foto.
Březen 5, 20187 r Roman001: Ty co má Hlouchyno v profilovce jsou Full LED u FL, takové "lávové". Podle obrázku to vypadá na druhou FL verzi. Před FL měli 2x C, po FL 1x
Březen 5, 20187 r Je mi to tak nějak jedno,jen jsem se chtěl ujistit,že je mám dobře nakódované.Zřejmě ve Škodovce chtěli ušetřit Děkuji za odpovědi Upraveno Březen 5, 20187 r od Roman001
Březen 6, 20187 r Už dříve se tu řešilo, že před FL svítí buď obě C nebo ani jedno...nelze s tím čarovat. Takže máš FL standard světla.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.