LiveBomb Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 (editace) PředFL je konektor stejný, akorát si myslím že FullLED a obyč mají trochu jiný nosič žárovek. Respektive si myslím že FullLED mají jen dráty s objímkama. Editováno: 27. Prosinec 2017, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 jj 4 vs. 3 Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman001 Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 Kluci,potřeboval bych radu.Koupil jsem Led světla jako náhradu za žárovkové.Vyměnil,nakódoval a svítí jen jedno C,to menší,ale když se podívám do světla,vypadá to,že nic jiného svítit nemá.Ale když tu projíždím fotky,ostatním svítí dvě C,malé i to větší.Doufám,že chápete o co mi jde :-D .Je víc druhů led světel,nebo je jen chyba v kódování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlouchyno Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 A nekoupil jsi náhodou low led světla z fl? U toho myslím svítí jen to malé c. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman001 Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 Je to možné,pokud tedy nemyslíš takové jako máš v profilovce.Vypadají jako před fl,přidávám foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimX11 Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 Roman001: Ty co má Hlouchyno v profilovce jsou Full LED u FL, takové "lávové". Podle obrázku to vypadá na druhou FL verzi. Před FL měli 2x C, po FL 1x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman001 Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 (editace) Je mi to tak nějak jedno,jen jsem se chtěl ujistit,že je mám dobře nakódované.Zřejmě ve Škodovce chtěli ušetřit Děkuji za odpovědi Editováno: 5. Březen 2018, autor: Roman001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 Už dříve se tu řešilo, že před FL svítí buď obě C nebo ani jedno...nelze s tím čarovat. Takže máš FL standard světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman001 Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 Díky Zdenku,přešel jsem od žárovkové verze,tak i tak je to potěšení pro oči 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.