Kotas Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Čau tak mám tady další problém, rád bych si dal na mou felinu denní světla nevím ještě přesně kam ale asi to bude místo mlhovek dolů do nárazníku ale nevím jestli není nějaký lepší místo. Mužete poslat foto nebo nějak popsat jak to má te vy na felinách???? Děkuju na odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superflo Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 (editace) Čau tak mám tady další problém, rád bych si dal na mou felinu denní světla nevím ještě přesně kam ale asi to bude místo mlhovek dolů do nárazníku ale nevím jestli není nějaký lepší místo. Mužete poslat foto nebo nějak popsat jak to má te vy na felinách???? Děkuju na odpovedi Ahoj tak tu som Ti "upol" obrazok ako musia byt umiestnene... chcem to namontovat aj ja.. ked bude teplejsie najlepsie to bude do otvoru napodku naraznika v nasavaci... Editováno: 31. leden 2009, autor: superflo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike.111 Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 já jsem montoval na feldu r.v. 97 denní světla od helly do mezer v nárazníku jak je tažné oko,ale už jsem potkal auta nejenom felicie, že to mají běžně v prostoru pro mlhovku a dokonce jsem někde viděl přímo kulatý světla určená do tohodle nárazníku, takže nikdo podle mě nemuže dělat problémy (Stk,policie)že je to špatně namontovaný, pokud jsou zachovaný při montáži rozměry podle obrázku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ale B Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 třeba jedny jsou tady http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...roducts_id=3940 místo těch mlhovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomis Pavel Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 já jsem montoval na feldu r.v. 97 denní světla od helly do mezer v nárazníku jak je tažné oko,ale už jsem potkal auta nejenom felicie, že to mají běžně v prostoru pro mlhovku a dokonce jsem někde viděl přímo kulatý světla určená do tohodle nárazníku, takže nikdo podle mě nemuže dělat problémy (Stk,policie)že je to špatně namontovaný, pokud jsou zachovaný při montáži rozměry podle obrázku. Já jsem je dal do nárazníku. http://buldozer3.rajce.idnes.cz/Denni_svetla/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco66612 Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 A policajtom to nevadi takto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomis Pavel Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 A policajtom to nevadi takto? Zdravím. Né.policii to nevadí.Už mně kontrolovali, dal jsem jim i metr ať si to proměří, a neudělali to. Jenom je zkontrolovali ,a pak zasalutovalia odjezd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 metr kvůli vzdálenosti k hlavním světlometům? Je tam daná nějaká min nebo max.vzdálenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomis Pavel Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 metr kvůli vzdálenosti k hlavním světlometům? Je tam daná nějaká min nebo max.vzdálenost? Podivej se na tu int.stránku. Tam je to nakreslené jaké to má mít rozměry. http://www.levnealarmy.cz/eshop/led-svetla...sj-286typ2.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 (editace) dík, zase jsem o něco chytřejší líbí se mi to, ale ty prachy bych za to nedal, ale to si neber osobně ještě jedna věc, procházel jsem ten přiložený certifikát a tak nějak se mně něco mate, že by měli mít všechny věci u nás v provozu na pozem.komunikacích atest E8? Nebo se snad něco změnilo v legislativě za ty roky? Editováno: 21. Duben 2009, autor: Malta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomis Pavel Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 dík, zase jsem o něco chytřejší líbí se mi to, ale ty prachy bych za to nedal, ale to si neber osobně ještě jedna věc, procházel jsem ten přiložený certifikát a tak nějak se mně něco mate, že by měli mít všechny věci u nás v provozu na pozem.komunikacích atest E8? Nebo se snad něco změnilo v legislativě za ty roky? No tak potom jsem nějak moc nepatral.Mně stačí že to má homogolaci, policajtům taky. Já mam jiný typ je levnější. http://www.levnealarmy.cz/eshop/led-svetla...sj-287typ2.html Ale svíti pořádně. Má to i relé,jak zapnu světla tak denní světla automaticky vypnou. A hlavně elektrická instalace je velmi jednoduchá. + - na baterii, a jeden káblik spojit s kablikem na parkováčku. A je to zapojené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco66612 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 A svietia pritom aj zadne svetla? Tie nesvietia len pri zapnutych stretavackach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomis Pavel Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 A svietia pritom aj zadne svetla? Tie nesvietia len pri zapnutych stretavackach? Jak nastartuješ motor tak se automaticky rosvítí předni světla denního svícení. Jenom dvě přední. Jak zapneš parkovačky nebo tlumené tak se rozsvíti světla v předu i vzadu,A světla denního svícení automaticky zhasnou. A jak vypneš parkovačky, tak ti automaticky zapnou světla denního svícení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike.111 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 No tak potom jsem nějak moc nepatral.Mně stačí že to má homogolaci, policajtům taky. Já mam jiný typ je levnější. http://www.levnealarmy.cz/eshop/led-svetla...sj-287typ2.html Ale svíti pořádně. Má to i relé,jak zapnu světla tak denní světla automaticky vypnou. A hlavně elektrická instalace je velmi jednoduchá. + - na baterii, a jeden káblik spojit s kablikem na parkováčku. A je to zapojené. Ještě na spínací skříňku to musi mít kontakt jinak to buď nebude svítít nebo pořád. Tak to mam teda já přes spínací relé,nevím co to má za spouštění světla v odkaze,ale podle mě to musí mít + od baterky,kabel na parkovačky,15 od spinačky a kostru( i když já ji tam nemam relé se ukostřuje přes parkovačky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomis Pavel Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Ještě na spínací skříňku to musi mít kontakt jinak to buď nebude svítít nebo pořád. Tak to mam teda já přes spínací relé,nevím co to má za spouštění světla v odkaze,ale podle mě to musí mít + od baterky,kabel na parkovačky,15 od spinačky a kostru( i když já ji tam nemam relé se ukostřuje přes parkovačky) Snad ty máš jiné zapojení ale já mam takové jak jsem popsal.Jezdím 14 dnů a bez problému. Tady máš odkaz, a pozorně si ho přečti.A potom odepisuj. http://www.levnealarmy.cz/get_file.php?did...&download=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomis Pavel Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Snad ty máš jiné zapojení ale já mam takové jak jsem popsal.Jezdím 14 dnů a bez problému. Tady máš odkaz, a pozorně si ho přečti.A potom odepisuj. http://www.levnealarmy.cz/get_file.php?did...&download=0 Ještě dodatek aby si pochopil proc to je zapojené na baterii a parkovačky. Světla se rozsvěcejí na základě napěťových skoků na autobaterii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novalis Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 Ahoj, konečně jsem dokončil montáž LED denního svícení na starší model Felicie. Nejvíce mi asi dalo zabrat udělat tu záslepku na světla místo mlhovek. Více obrázků, video a postup najdete zde: http://led.novalisnet.cz/led_denni_sviceni_skoda_felicia.php Nevyužil jsem ovládání zabudované ve světlech (umí jen zapnout/vypnout), ale ovládání svoje. Kromě automatického zapnutí 5 sekund po nastartování (aby nezatěžovalo baterii při startu) umí zeslabení LED (místo parkovaček v noci), zeslabení LED na straně, kde bliká blinkr (jak to mají Audi), v noci naopak corner light (přisvícení - na dané straně se LED rozsvítí naplno) a nějaké blikání. Po vypnutí motoru zůstanou DRL ještě 10 sekund svítit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Hanák Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 Ahoj a jak to zapojit, když mám obyč světla a rele, prostě aby se seply po nastartování motoru. Kde připojit ten napájecí kabel na ketrém bude napětí po startu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaRvN Vloženo 12. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2012 Vykašlal bych se na to, strašně se to krade. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubyk Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 Ahoj chlapi, muze mi nekdo prosim poradit, jak se na Felicii dostanu nejsnadneji ke spinanemu +, kvuli svetlum na denni sviceni ? Jsem absolutni ne-elektrikar, takze za fotky bych byl moc vdecny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 Jak spíná spínač zpátečky? Já myslím, že právě tam bude spínané +12V. Spínač totiž přivádí napětí na žárovku, která je ve světle ukostřená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubyk Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 Vsude se pise o Svorce 15, ale kde ji hledat, netusim. Spinac zpatecky by teoreticky sel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 Svorka 15 je mezinárodní označení pro vodič, na kterej se přivede napájení +12V po otočení klíčkem do I.polohy - takže i na ten spínač zpátečky, kterej najdeš na převodovce - ve fildě u motoru 1,3 je stejně jako u fáčka šikmo zespodu na přední straně převodovky a jestli se nemejlím, tak k němu vedou dráty v zelený izolaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pesek_Medved Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 (editace) Ahoj. Potřeboval bych poradit. Zakoupil jsem si DRL Denní svícení s homologací, atestem, vyražrným RL a čísla. Je to německý výrobek. Je tam 3tí drát na vypínání světel, který se napojí na parkovačky a když zapnu parkovačky / hl.světla, tak se má DRL vypnout. Jenže DRL se nevypnou, ale pouze se ztlumí a to je přece nelegální, ne? Pokud svítí hl.světla, tak DRL svítit nesmí. Chci vás poprosit o nějakou radu, kde je chyba, či jak dosáhnout toho efektu aut. vypínání. Forum jsem prohledal, ale nic jsem nenašel. Mám Felicii 1996 1.3 BMM Děkuji za každou radu. EDIT: Tak výrobce mi odpověděl a prý je to tím, že nemám na plus a mínus stejné napětí, tudíž elektronika to špatně vyhodnotí, když zapnu parkovačky. Je to reálné? A dalo by se to případně nějak "ustálit"? Děkuji. Editováno: 17. leden 2014, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvo Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 (editace) Mas tam - pol ten das niekde na kostru ,+ pol das niekde pod poistku kde ti nabehne 12 V pri zapnutom kluci ,a vypinaci das na poistku obrisovych svetiel , tak ze musis 2 draty tahat na poistkovy panel a kostru mozes dat niekde v motorovom priestore Editováno: 17. leden 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.