Publikováno Leden 19, 201411 r Jak docílím toho abych mohl motor vytočit při zařazeném neutrálu na více než 4000ot/min.? Podotýkám že mám DSGčko. Někde jsem viděl video co se musí vypnout a udělat aby to šlo, ale nějak jsem to pozapoměl, včera jsem to testoval a nepřišel jsem na to... Zkoušel jsem vypínat ESPčko a nic.... Díky za radu alec:
Únor 3, 201411 r To, co popisuješ je Launch Control a ne každé DSG to má. Dobré to je na maximální rozjezd, ale v serii je to cca 3000 ot/min. Musíš mít vypnuté ESP, dát S, nebo manuál, levačka na brzdu a pak plyn, po zvednutí otáček pustit brzdu.
Únor 3, 201411 r On ale nepise nic o launch control, on chce jen vytocit motor na miste, coz pro motor moc dobra vec neni a celkem zamerne to nejde. Upraveno Únor 3, 201411 r od mike_k
Únor 3, 201411 r A no jo, píše neutrál :-) Na neutrál s tím ale osobně nemám problém a jde mi to, ale opravdu nevidím důvod, proč by to měl někdo dělat.
Únor 3, 201411 r Autor Tobě jde u DSGčka vytočit motor na neutral nad 4tis. otáček? Co máš za auto a jakej rok?
Únor 3, 201411 r Pokud se nepletu, šlo mi to na GTI rok 2005 a i teď na ED30 2008. Je fakt, že jak to je na Škodě, to nevím :-(
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.