okoloidúci Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 caute, no tak poslednou dobou mi auto dáva pekne zabrať, vobec neposluchamam nasledovny problem, snad sa najde niekto kto by vedel poraditide o to, ze v nedelu mi auto z nicoho nic skapalo pocas jazdy, volanst isiel tazko, ako keby nefungovl posilnovac riadenia, aj kontrolka svietila, otacky padli uplne na nulu, ako keby auto uplne vyplo, nereagovalo, tak som to odstavil na krajnicu a najprv vobec nechcelo chytit, potom po chvilke nastastie chytilo. bol uz vecer tak som do toho nestural, ale dnes rano som nemohol nastartovat vobec. dam tam klucik, potocim a nic sa nedeje. ziadne zvuky, asi ani cerpadlo nebralo benzn nic, tak som to skusal viackrat, uz sa mi vybijala baterka a ponahlal som sa do roboty tak som to nechal tak, no dnes sa na to chcem pozriet. co mam vsetko skontrolovat? napadli ma poistiky, kablovy zvezok, sviecky...fabia 1.4mpi 50kw2001255 000tis. km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 v prvy rade asi napichnout na VAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okoloidúci Vloženo 20. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2014 (editace) Akurát sme to dali na diagnostiku ale ukázalo len nejakú chybu s váhou vzduchu, okrem toho nič. edit. tak na nic som ja neprisiel, idem to dat do servisu Editováno: 21. leden 2014, autor: okoloidúci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.