Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ahoj, chtěl bych poradit ohledně reklamace vozu v záruce. Koupil jsem před třemi lety vůz Škoda Fabia, najeto 22000 km. První rok se na voze rozsvítila kontrolka airbagu. V servise se závadu podařilo odstranit až na počtvrté. Měl jsem tehdy nárok na odstoupení od smlouvy když se stejná závada projevila několik krát??  V posledních měsících se začala objevovat kontrolka EPC, v servise měnili různá těsnění kolem sání. Závadu vyřešili až po druhé návštěvě, výměnou svazku kabelu. Vozidlo je v záruce, ale ta brzy skončí a já mám přirozeně obavy z dalších závad. Navíc mě zaráží že autorizovaný servis nabídl náhradní vozidlo za denní poplatek, v rámci záruky mobility přece by zákazník měl mít nárok na vozidlo zdarma. Je možnost vozidlo reklamovat u výrobce? Vím že ze zákona při 3x stejné závadě má kupující nárok na odstoupení od smlouvy. Poraďte prosím

Vloženo

Záruka mobility - přečti si pořádněš její podmínky v servisní knížce. Obávám se, že na tento případ se nevztahuje - jestli si to dobře pamatuji - muselo by se to stát až v určité vzdálenosti od bydliště, auto nepojízdné atd....

Vloženo

Ahoj, podle toho co píšeš máš vozidlo v prodloužené záruce. V tomto případě můžeš závadu pouze reklamovat  u autorizováného servisního opravce.

Na vrácení vozidla jsi měl myslet dříve a to v zákonné záruční hlůtě vozidla. S tím co teď operuješ je prodloužená záruka vozidla a jedná se o nadstandartní záruku, ale ta jistě nezahrnuje možnost vrácení vozidla.

K záruce mobility pokud vozidlo dojede vlastní silou do servisu nemáš nárok na zapůjčení náhradního vozidla zdarma .

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...