Stanley.cce Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Ahoj, prosím o radu. Mám motor 1,4 16 V BBY. naběhané má 110000 km. Auto jsem koupil před rokem a už od tehdy mi svítila kontrolka výfukových plynů. Hodil jsem diagnostiku a vyhodila mi tyto dvě chyby 17591 - Zkrat na plus + Přerušení vedení. Linearni sonda- nebo zkrat na plus v. P1183 - 35-10 - - - Sporadická 17586 - linearni 02 Lambda sonda: proud cerpadla: preruseni P1178 - 35-10 - - Sporadická Měřil jsem podle dílenské příručky bloky naměřených hodnot a naměřil jsem toto pole 33 - lambda mi píše hodnoty nad 1V (lítá od 4v do 8v) pole 30 - 000 110 Pozoroval jsem, že když se mi u lambdy před katalyzátorem vypne vyhřívání okamžité na poli 33 to vyhodí nesmyslné hodnoty. Nemáte někdo typ co s tím? Já jsem usoudil, že to bude mrtvá lambda před katalyzátorem na výměnu. Děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Najprv by sa malo skontrolovať konektory a kabelaž sondy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanley.cce Vloženo 31. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2014 Ahoj, kabeláž jsem kontroloval. V něm problém není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tosa Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Ahoj, můžete mi prosím někdo poradit. Vyskakuje mi chyba lambdy sondy, Jakmile jsem jí chtěl vyměnit, tak jsem se díval na průměrné ceny lambd a pohybovaly se okolo 1000kč.Demontoval jsem jí, šel koupit a s údivem jsem zjistil, že má lambda stojí od 3500kč nahoru a že za ní nevyrábějí žádnou náhražku. Obvolal jsem již asi deset prodejců s použitýma ND a všichni, že nebude problém, že sondy mají, ale jakmile jim napíšu typ, tak napíšou, že tuto sondu nemají. Nechce se mi dávat za originál novou sondu tolik peněz a proto se Vás chci zeptat jestli nemá někdo s tím zkušenost? Co by se stalo kdybych koupil jinou (ale jakou?) lambdu z jiného typu motoru a jen přeletoval konektory? Udajně je prý to zadní písmeno na označení typu sondy označené konektoru. Můj typ Lambdy je pro motor 1.4 16V 55kw BKY Lambda: 036906262 T Děkuji za jakoukoliv odpověď Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 na nete nájdeš určite aj lacnejšie... http://www.nahradnidily1.cz/autodily/lambda-sonda-original-xs-036906262t/23165118/?a=zobrazitvyskyt#zarazeni http://www.autodily1.cz/produkt/1960534/lambda-sonda-original/ http://www.autobyznys.cz/x9997/lambda-sonda-fabia-14-55kw-pred-katalyzator-orig.-;-036906262t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tosa Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 děkuji...když víš kde máš hledat, tak ty ceny jsou někde jinde. Asi nic jiného mi zbývat nebude než jí koupit novou za 2500kč. Aspoň je to o 1000kč levnější než jak mi nabízely a to na cestě nenajdu.... Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 nz..nech sa zadarí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.