Publikováno Leden 20, 201411 r Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jestli je normální, že sedačky po nějákým čase když je vypnuté zapalování se povoli a zacne se operadlo vyvracet do zadu pod zatezi tlačítkem pameti se to pak srovna. Při jízde a zapnutem zapalovani vse v pohode, jen při vypnutém motoru to dela. Nevím jestli je to vlastnost nebo chyba. Dekuji
Leden 20, 201411 r to by dělat nemělo jedině pokud zamkneš auto a odemkneš tak po otevření dveří se muže sedadlo naštelovat do polohy ve které je to uloženo při odemknuti dálkovým ovladačem ale to najdeš v návodu k obsluze jak to vše nastavit
Leden 20, 201411 r Autor Nn do polohy nastaveni klicku to neni. Protoze je to pokazde jine. A jednou to bylo tak, ze dokud sem nenastartoval, tak sem byl otocen a opren o sedacky a oni pomalu jeli dolu, az sem nastartoval, tak to bylo vse OK, nevim jestli je to tim, ze sem na ne moc tezky :-))
Leden 21, 201411 r Já jsem taky kus chlapa a nohou přehozenou přes bok sedačky jsem si mačkal lehce ovladače.
Leden 31, 201411 r Vím že na ŘJ sedačky řidiče byla svolávací akce, taky jsem měl občas pocit že se mi to nějak rozštelovalo, nyní už OK.
Únor 8, 201411 r Autor Svolavacka? Hmm. Tak to se budu muset poptat v servise jestli o tom neco nevi, i kdyz v tom co je tady nevi nic moc.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.