Inferius Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jestli je normální, že sedačky po nějákým čase když je vypnuté zapalování se povoli a zacne se operadlo vyvracet do zadu pod zatezi tlačítkem pameti se to pak srovna. Při jízde a zapnutem zapalovani vse v pohode, jen při vypnutém motoru to dela. Nevím jestli je to vlastnost nebo chyba. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sup4x4 Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 to by dělat nemělo jedině pokud zamkneš auto a odemkneš tak po otevření dveří se muže sedadlo naštelovat do polohy ve které je to uloženo při odemknuti dálkovým ovladačem ale to najdeš v návodu k obsluze jak to vše nastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inferius Vloženo 20. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Nn do polohy nastaveni klicku to neni. Protoze je to pokazde jine. A jednou to bylo tak, ze dokud sem nenastartoval, tak sem byl otocen a opren o sedacky a oni pomalu jeli dolu, az sem nastartoval, tak to bylo vse OK, nevim jestli je to tim, ze sem na ne moc tezky :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Já jsem taky kus chlapa a nohou přehozenou přes bok sedačky jsem si mačkal lehce ovladače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boss-ivoss Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 Vím že na ŘJ sedačky řidiče byla svolávací akce, taky jsem měl občas pocit že se mi to nějak rozštelovalo, nyní už OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inferius Vloženo 8. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Svolavacka? Hmm. Tak to se budu muset poptat v servise jestli o tom neco nevi, i kdyz v tom co je tady nevi nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boss-ivoss Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 Abych byl přesnější - ne svolávací akce, ale servisní akce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inazuma Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Mám stejný problém, má s tím někdo nějakou zkušenost ? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.