Přejít na obsah

automatická klima - chyba na display

TomasB

Doporučené příspěvky

pánové, v audině manželce blbne display který ukazuje nastavenou teplotu u automatické klimy. Některé čárky se nezobrazují a těžko se pak čte teplota, která je nastavená. Nevím, jestli to nějak souvisí, ale došlo k tomu když se ochladilo a začalo pršet začátkem srpna. Kdyby to ale bylo nějak navlhlé, tak by to přece už dávno vyschlo. Čím to je a jak to odstranit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tipuju to že nedoléhá 100% ta vodivá guma mezi displayem a tišťákem.. zkusil bych to rozhodit, vyčistit a zkusit.. možná.. -_-  ;)

přesně jak píšeš, ale asi bych to hned totálně nerozebíral, ale optarně to zkusit na krajích pomačkat, jestli se to chytně ..

i tak se dá B)

Odkaz ke komentáři

tipuju to že nedoléhá 100% ta vodivá guma mezi displayem a tišťákem.. zkusil bych to rozhodit, vyčistit a zkusit.. možná.. -_-  ;)

přesně jak píšeš, ale asi bych to hned totálně nerozebíral, ale optarně to zkusit na krajích pomačkat, jestli se to chytně ..

myslíš okraje display? Že by se to stalo vlivem rychlé a velké změny teplot????

Odkaz ke komentáři

tak se po pomačkání nic nemění. Ale při mačkání to co mělo svítit a nesvítilo lehounce svítilo. Ale mnohem slaběji než by mělo. Tak co včíl? Začlo to z ničeho nic a zmizlo několik čárek najednou.

vyhod to ven, rozhod a vycisti. je to nachvilku. -_-

Odkaz ke komentáři

tak se po pomačkání nic nemění. Ale při mačkání to co mělo svítit a nesvítilo lehounce svítilo. Ale mnohem slaběji než by mělo. Tak co včíl? Začlo to z ničeho nic a zmizlo několik čárek najednou.

:o:o:o

Ty mně děsíš. To mám jako rozebrat to "rádio"(nebo jak to nazvat) od klímy?

Odkaz ke komentáři

:o:o:o

Ty mně děsíš. To mám jako rozebrat to "rádio"(nebo jak to nazvat) od klímy?

lisi se to od klimatroniku u o1?

Odkaz ke komentáři

měl jsi koupit Golfa nebo Octu.Na tyto Wageny toho mám dost :D

Cosby, ono to ale asi bude jen nějaká chujovina, ale já vůbec nevím, jak to vytáhnout, natož rozkuchat. A je to napytel, že se teplota prakticky nedá přečíst. A vzniklo to opravdu ze dne na den.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...