TomasB Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 pánové, v audině manželce blbne display který ukazuje nastavenou teplotu u automatické klimy. Některé čárky se nezobrazují a těžko se pak čte teplota, která je nastavená. Nevím, jestli to nějak souvisí, ale došlo k tomu když se ochladilo a začalo pršet začátkem srpna. Kdyby to ale bylo nějak navlhlé, tak by to přece už dávno vyschlo. Čím to je a jak to odstranit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 31. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 tipuju to že nedoléhá 100% ta vodivá guma mezi displayem a tišťákem.. zkusil bych to rozhodit, vyčistit a zkusit.. možná.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
destructor Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 tipuju to že nedoléhá 100% ta vodivá guma mezi displayem a tišťákem.. zkusil bych to rozhodit, vyčistit a zkusit.. možná.. přesně jak píšeš, ale asi bych to hned totálně nerozebíral, ale optarně to zkusit na krajích pomačkat, jestli se to chytně .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 tipuju to že nedoléhá 100% ta vodivá guma mezi displayem a tišťákem.. zkusil bych to rozhodit, vyčistit a zkusit.. možná.. přesně jak píšeš, ale asi bych to hned totálně nerozebíral, ale optarně to zkusit na krajích pomačkat, jestli se to chytně .. i tak se dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2006 tipuju to že nedoléhá 100% ta vodivá guma mezi displayem a tišťákem.. zkusil bych to rozhodit, vyčistit a zkusit.. možná.. přesně jak píšeš, ale asi bych to hned totálně nerozebíral, ale optarně to zkusit na krajích pomačkat, jestli se to chytně .. myslíš okraje display? Že by se to stalo vlivem rychlé a velké změny teplot???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 Občas se to u tohoto typu displaye stává, trochu to zoxiduje a šmitec. Zkus opatrně pomačkávat prstem display, jestli se něco změní. Jestli ne, je to horší, to už by bylo v elektronice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2006 tak se po pomačkání nic nemění. Ale při mačkání to co mělo svítit a nesvítilo lehounce svítilo. Ale mnohem slaběji než by mělo. Tak co včíl? Začlo to z ničeho nic a zmizlo několik čárek najednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 tak se po pomačkání nic nemění. Ale při mačkání to co mělo svítit a nesvítilo lehounce svítilo. Ale mnohem slaběji než by mělo. Tak co včíl? Začlo to z ničeho nic a zmizlo několik čárek najednou. vyhod to ven, rozhod a vycisti. je to nachvilku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2006 tak se po pomačkání nic nemění. Ale při mačkání to co mělo svítit a nesvítilo lehounce svítilo. Ale mnohem slaběji než by mělo. Tak co včíl? Začlo to z ničeho nic a zmizlo několik čárek najednou. vyhod to ven, rozhod a vycisti. je to nachvilku. Ty mně děsíš. To mám jako rozebrat to "rádio"(nebo jak to nazvat) od klímy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 tak se po pomačkání nic nemění. Ale při mačkání to co mělo svítit a nesvítilo lehounce svítilo. Ale mnohem slaběji než by mělo. Tak co včíl? Začlo to z ničeho nic a zmizlo několik čárek najednou. vyhod to ven, rozhod a vycisti. je to nachvilku. Ty mně děsíš. To mám jako rozebrat to "rádio"(nebo jak to nazvat) od klímy? lisi se to od klimatroniku u o1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2006 je to todle. A ten levej display je ten problémový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 měl jsi koupit Golfa nebo Octu.Na tyto Wageny toho mám dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2006 měl jsi koupit Golfa nebo Octu.Na tyto Wageny toho mám dost Cosby, ono to ale asi bude jen nějaká chujovina, ale já vůbec nevím, jak to vytáhnout, natož rozkuchat. A je to napytel, že se teplota prakticky nedá přečíst. A vzniklo to opravdu ze dne na den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 rozdělat,vyčistit a jak to si musíš poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.