Publikováno Leden 24, 201411 r dobry den, chtel bych si vymenit cistici listu u bocniho okenka zvenku,protoze kdyz stahnu okno a nasledne vytahnu a je treba mokre,tak je hrozne spinave..nenasel jsem presne pojmenovani teto listy a ani kde bych ji koupil..je vymena pro me jako neodbornika snadna? dekuji
Leden 27, 201411 r Já jí měnil na zadních dveří a montáž/demontáž úplně jednoduchá. Pokud je to i ve předu stejně, tak se jenom stáhne směrem nahoru. Je tam jenom nasunutá. Akorát se ta stará zničí, protože je v ní plech a při tom stahování ho asi ohneš. Upraveno Leden 27, 201411 r od 9martin
Leden 29, 201411 r Potvrzuji že starou zničíš protože jí ohneš a novou opatrně narazit třeba gumovou paličkou. Já to dělal na zadních dveří a na konce jsem musel použít trochu silikonu na přilepení jinak to milimetr odstávalo a já jsem bohužel detailista Jinak koupíš jednoduše třeba: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dily/fabia/tesneni-okna.html
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.