ondr4 Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 dobry den, chtel bych si vymenit cistici listu u bocniho okenka zvenku,protoze kdyz stahnu okno a nasledne vytahnu a je treba mokre,tak je hrozne spinave..nenasel jsem presne pojmenovani teto listy a ani kde bych ji koupil..je vymena pro me jako neodbornika snadna? dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Asi hledáš toto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondr4 Vloženo 27. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2014 ano,to je ono,diky..a budes vedet prosimte,jak je to s demontazi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 To nevím, ale tady je k dispozici dílenská příručka, tak to zkus omrknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
9martin Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 (editace) Já jí měnil na zadních dveří a montáž/demontáž úplně jednoduchá. Pokud je to i ve předu stejně, tak se jenom stáhne směrem nahoru. Je tam jenom nasunutá. Akorát se ta stará zničí, protože je v ní plech a při tom stahování ho asi ohneš. Editováno: 27. leden 2014, autor: 9martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondr4 Vloženo 29. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2014 diky vsem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effin Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 Potvrzuji že starou zničíš protože jí ohneš a novou opatrně narazit třeba gumovou paličkou. Já to dělal na zadních dveří a na konce jsem musel použít trochu silikonu na přilepení jinak to milimetr odstávalo a já jsem bohužel detailista Jinak koupíš jednoduše třeba: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dily/fabia/tesneni-okna.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.