Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

V poho, je tu takové množství dat, že jsem to nepostřehl. :kol-28:

• 2 týdny později...

Zdravím vás přátelé. Občas se mi stane, že když vypnu motor tak ventilátor pořád hučí. Ted to asi 2 mesice nedelalo. Predtim obcas. A ted se mi to stalo 3x za dva dny. Je to normální? Mám to nechat hučet dál? Protože vždycky zapínám a vypínám motor aby to přestalo. Což asi taky nebude dobré.

Zase další co nehledá... Jsem zvědav, kolikrát se to tady ještě objeví. Vlákna sloučena.

Protože vždycky zapínám a vypínám motor aby to přestalo. 

toto už radšej nerob....

Promiň te pane Pawouk ale hledal jsem to v kategorii své motorizace :)

• 6 měsíců později...

Takže jen pro potvrzení-pokud je to tedy regenerace DPF filtru tak můj motor je po cca 6000 km po generálce. Myslím, že tak dvakrát ten větrák nehučel se zvukem "leteckého motoru při volnoběhu" (Scout je prý krásné auto a všichni se za ním otáčejí, když zaparkuje-teď už i vím proč, ten hukot prostě nejde přejít jen tak). Ve městě to chápu ale včera jsem jel do Ostravy a zpět ( D1 a R35 cca 90% trasy) a jel jsem tempomatových 130 teplota cca -5°C a když jsem přijel k segře a zaparkoval tak po 5-ti minutách jsem musel vysvětlovat asi třem členům rodiny, že to auto fakt není pokažené a že jsem opravdu nejel "furt dvěstě". Ten hukot ventilátoru na chladiči je tak intenzivní, že to ve mně vzbuzuje myšlenku "nějaké resuscitace" a kdyby ten větrák nejel tak z toho snad vystřelí "nějaké péro , motor škytne a bude po něm". Spotřeba oproti erese fantazie, ale tohle...no nic. Má co chtěla...

Nedávno jsem se svoji 1,6 TDI prověřil nový úsek silnice. Ono to bohužel víc jak 190 nejede :D Ale po příjezdu domu jsem to stopoval a trvalo to 9 min než se ventilátor vypnul.

Mám za sebou třetí regeneraci. Větrák jsem slyšel jen při tý první. To jsem vypnul motor při zvýšeným volnoběhu.Psal jsem o tom ve svým vlákně. Při těch dalších dvou ani nikdy mezi jsem větrák neslyšel a to jsem ji teď na sněhu docela trápil.

Jak často se vám spouští regenerace? A jak vám dlouho trvá?

V manuálu je 15 minut. Mě to zatím vychází každých necelých 700km a pak vypaluju asi +-10km+než si toho všimnu.

ľudia kašlite na to už ...RJ motora si to ustráži,zbytočne si zaťažujete hlavu..ak bude nejaký problém,tak on sa ohlási  :kol-24:

no já na to kašlu, jsem jenom popsal své pocity....nebudu na Silvestra řešit problémy Debilního Przniče Fýkonu....už mám kafe s rumem a nějaká regenerace..ta musí proběhnout zítra během letu do Busanu kde musím být v sobotu v 8 ráno "na značkách".....ať žije EU6

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.