Publikováno Leden 30, 201411 r Ahoj ,nevíte někdo jestli by se dalo sehnat víko na kastlík ,co je na palubovce?mám verzi classic a obě přihrádky (horní i dolní) jsou otevřené a vypadá to příšerně ,nebo se musí koupit nová palubka?Ještě se chci zeptat co to je v tom kastliku jak tam vede červená šipka?to je ňaky ofuk?Diky moc
Leden 30, 201411 r Uzavíratelný schránky jsou jiný, musí se dát jiná minimálně pravá půlka palubovky...
Únor 1, 201411 r Zdravím, já to vyřešil takto: Koupil jsem na aukru celý kastlík. Dvířka demontoval a podélně rozpůlil. Na dvířkách je měkčený plast. Ten jsem opatrně odseparoval od části dvířek, která jsou potřeba částečně odřezat, protože jsou větší než otvor v palubovce. Odseparovaný měkčený plast zatím neodřezávat. Ten se později zahne za okraj modifikovaných dvířek a přilepí. Na zadní část jsem přilepil elastickou hmotu, která přesahuje přes okraje dvířek. Tento celek jsem potom vložil do té nádherné díry v palubovce. Dvířka nejsou nijak přilepena a dají se kdykoliv vydělat. Chce to postupovat s rozvahou a nic neuspěchat. Výsledek je docela dobrý. Aleš...
Únor 3, 201411 r Autor Teda to je važně super :-) ale asi bych jsi na to netroufl :-( Asi koupim celou palubovku novou ,koukal jsem že se dají sehnat za docela slušné peníze :-)Nevíte jestli tam vše pasuje jak má ?když koupim palubku z ambiente?
Únor 3, 201411 r Autor A ten kastlík se dá oddělat zvlášť?že ho někdo prodaval?slyšel jsem že je to v celku spodek :-)
Únor 4, 201411 r Ano, kastlík se dá sehnat zvlášť, ale nejde napasovat do palubovky s "oevřenou schránkou spolujezdce", protože jí chybí výlisky na montáž schránky. Pokud má být schránka otevírací, musí se vyměnit celá palubovka...
Únor 9, 201411 r nezhybacek: Ale tys dodělával jen ten vršek asi že? Spodek ne? Tos už tam měl asi zavírací, že?
Únor 9, 201411 r Podle obrázku, co je úplně nahoře, to vypadá, že tam má bez deklu i tu spodní schránku. Nebo špatně vidím?
Únor 9, 201411 r Jo, máš pravdu..Tím pádem jsem z toho jelen, protože v konfigurátoru je spodní zadíratelná u všech výbav Možná před Face, že by neměl spodní přihrádku..?
Únor 9, 201411 r nezhybacek: Ale tys dodělával jen ten vršek asi že? Spodek ne? Tos už tam měl asi zavírací, že? Ano, dodělán pouze vrch...
Únor 12, 201411 r Zdá sa , že konfigurátor klame V práci máme tieto autá (2 ks),a palubky sú bez dvierok - dole,aj hore.
Únor 12, 201411 r To se dělalo před faceliftem, že nebyly ty dvířka ani dole u verze Classic, po faceliftu netuším jak to bylo...
Únor 13, 201411 r Classic bez klimatizace - obě schránky bez dvířek. Classic s klimatizací - dolní schránka s dvířkami, horní bez.
Únor 13, 201411 r Ta dolní je s dvířkama všude, kde je klima - protože je do ní vyvedenej chladicí výdech.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.