WhiteRhino Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Ahoj ,nevíte někdo jestli by se dalo sehnat víko na kastlík ,co je na palubovce?mám verzi classic a obě přihrádky (horní i dolní) jsou otevřené a vypadá to příšerně ,nebo se musí koupit nová palubka?Ještě se chci zeptat co to je v tom kastliku jak tam vede červená šipka?to je ňaky ofuk?Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Uzavíratelný schránky jsou jiný, musí se dát jiná minimálně pravá půlka palubovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 No podle mě celá, tam to přece není nijak dělené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nezhybacek Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Zdravím, já to vyřešil takto: Koupil jsem na aukru celý kastlík. Dvířka demontoval a podélně rozpůlil. Na dvířkách je měkčený plast. Ten jsem opatrně odseparoval od části dvířek, která jsou potřeba částečně odřezat, protože jsou větší než otvor v palubovce. Odseparovaný měkčený plast zatím neodřezávat. Ten se později zahne za okraj modifikovaných dvířek a přilepí. Na zadní část jsem přilepil elastickou hmotu, která přesahuje přes okraje dvířek. Tento celek jsem potom vložil do té nádherné díry v palubovce. Dvířka nejsou nijak přilepena a dají se kdykoliv vydělat. Chce to postupovat s rozvahou a nic neuspěchat. Výsledek je docela dobrý. Aleš... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 pekná práca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteRhino Vloženo 3. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Teda to je važně super :-) ale asi bych jsi na to netroufl :-( Asi koupim celou palubovku novou ,koukal jsem že se dají sehnat za docela slušné peníze :-)Nevíte jestli tam vše pasuje jak má ?když koupim palubku z ambiente? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteRhino Vloženo 3. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 A ten kastlík se dá oddělat zvlášť?že ho někdo prodaval?slyšel jsem že je to v celku spodek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nezhybacek Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 Ano, kastlík se dá sehnat zvlášť, ale nejde napasovat do palubovky s "oevřenou schránkou spolujezdce", protože jí chybí výlisky na montáž schránky. Pokud má být schránka otevírací, musí se vyměnit celá palubovka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 nezhybacek: Ale tys dodělával jen ten vršek asi že? Spodek ne? Tos už tam měl asi zavírací, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Spodní zavírací se dává do všech výbav, horní se dává až od výbavy AMBITION Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Podle obrázku, co je úplně nahoře, to vypadá, že tam má bez deklu i tu spodní schránku. Nebo špatně vidím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Jo, máš pravdu..Tím pádem jsem z toho jelen, protože v konfigurátoru je spodní zadíratelná u všech výbav Možná před Face, že by neměl spodní přihrádku..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nezhybacek Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 nezhybacek: Ale tys dodělával jen ten vršek asi že? Spodek ne? Tos už tam měl asi zavírací, že? Ano, dodělán pouze vrch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parolla Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Zdá sa , že konfigurátor klame V práci máme tieto autá (2 ks),a palubky sú bez dvierok - dole,aj hore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 To se dělalo před faceliftem, že nebyly ty dvířka ani dole u verze Classic, po faceliftu netuším jak to bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 Classic bez klimatizace - obě schránky bez dvířek. Classic s klimatizací - dolní schránka s dvířkami, horní bez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 Ta dolní je s dvířkama všude, kde je klima - protože je do ní vyvedenej chladicí výdech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.