gaminn Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 (editace) Zdravím, dnes jsem zjistil, že nejde manipulovat se zadním prostředním pásem - je úplně dotažený (téměř zarytý v sedačce) a zaseknutý. Asi se aktivovalo automatické dotažení pásu, není mi ale jasné kdy, protože auto nemělo nehodu a pak taky tento pás nikdy nikdo nepoužíval. Je zde nějaká šance pás opravit? Máme v plánu cestu, kdy nás pojede 5 v autě a ten pás bych potřeboval opět zprovoznit. Editováno: 2. Únor 2014, autor: gaminn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobmaster Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 ...asi bych vyzkoušel povolit úchyt spodního úchytu pásu...pokud se dostaneš ke šroubu viz. návod Superb II_zadní_pásy.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaminn Vloženo 3. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Tak jsem konečně sehnal potřebný klíč na povolení spodního úchytu prostředního pásu a bohužel nic. Pás stále nejde vytáhnout ani zatáhnout. Nějaký další nápad? Předpokládám, že bude nutné demontovat navíječ prostředního pásu. Má někdo návod, jak se k němu dostat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobmaster Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 ...snad to pomůže Demontáž a montáž zadní opěry.pdf Montážní přehled potahů a polštářů zadních opěr.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Návod ? vybrať sedačku von , rozobrať všetky bočné zahnutia látky - lišty, vrchné plasty , vodítka opierok , rámik okolo lakťovky , stiahnuť poťah , vyskrutkovať skrutku pásu - XZN tuším 10tka ,a prepliesť von ... ak to máš v alcantare svetlej alebo svetlej látke a nemáš s podobným prax tak si to daj vymeniť niekde lebo je to celkom prplačka ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin F. Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 Mám úplně stejný problém = zadní prostřední pás je zaseknutý a nejde vytáhnout. Zkoušel jsem bouchat sedákem, apod., co se radí na internetu, ale nepomohlo to. S pásem jde lehce pohybovat pouze když sklopím opěradlo. V některých diskuzích se píše k jiným modelům Škoda, že se dá ručně pohnout lankem, které zajišťuje naviják pásu (např. zde). Je toto možné i u Superb II (kombi)? Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin F. Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 Uff, problém vyřešen. Pokud by měl někdo další to samé, popíšu svůj postup: Svislou část sedačky jsem uvolnil, trochu sklopil a pak jsem šroubovákem uvolnil v jeho horní části plast, kterým vychází pás ze sedačky. Plast jsem z pásu vyvlékl. Následně jsem opěradlo vrátil zpět a pás jsem začal ze spodní části hladil a zatlačoval směrem nahoru do opěradla, aby se nahoře alespoň trochu uvolnil. Pak už jen stačilo pásem párkrát pohnou dovnitř a ven a bylo po problému. M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 A jak se vůbec podařilo ten pás zaseknout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adoks Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 Stalo se mi to taky, prostě se sám postupně utahoval až se zasekl a držel napnutý o sedadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin F. Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 A jak se vůbec podařilo ten pás zaseknout? Netuším. Auto jsem nedávno koupil od někoho jiného a když jsem chtěl zadní prostřední pás použít pro 5. cestujícího, nešel vytáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 Jsem se na ten pás koukal, a u toho mého (r.v. 2012) je taková zarážka (podobna jako u male části zámku pásu), která mu brání v dalším navíjení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.