vonsakjakub Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 (editace) ZDRAVIM VAS HOSI IDEM DAVAT DOLE PALUBOVKU SKODA SUPERB 1 A AK MA NIEKTO NEJAKY DOBRY NAVOD ALEBO NAPOVEDU AKO TO DAT CELE DOLE BEZ POSKODENIA A CO MAM PRVE ODKRUTIT BUDEM RAD ZATIL DIKES Editováno: 3. Únor 2014, autor: vonsakjakub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Možná by stálo za to, sehnat si dílenskou příručku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 4. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 Mam dilenskou prirucku len sa cchem informovat ci niekto uz nerozoberala a ked isiel odla navodu tak ci ho nieco neprekvapilo a hlavne bi som cchel vediet ci treba prvej vyndat vydechy z palubky ci pujdou vydechy spolu s palubkou ven dakujem zatial Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 OK, upravil jsem název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 4. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 Okej dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 7. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Takze palubna doska a vrzganie bolo opravene rozpbratie palubovej dosky rozoberiete presne podla dielenskej prirucky a vrzganie som opravil tak ze tie vrchne dva haciky do coho sa zacvakuje paluvbovka som presilikonoval cele komplet a premastil som vazelinou oprava ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 7. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Dal bi som tu aj obrazky len mi to nejde stiahnut ale ak nieco budem reagovat na email vonsakjakub@gmail.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 poslal by si mi postup na email? kaplar.adam@centrum.cz diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 použij rozšířenej editor nebo ty fotky trochu zmenši, bylo by lepší, kdyby to bylo tady, perfektní návod, vrzání palubky je nemoc skoro všech supů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 8. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 idem to tu davat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 8. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 (editace) Takže no rozloženie na marne kusky palubovky Palubovku som rozoberal podla navodu z Dielenskej priručky presny postup prikladam tu.Podla nej sa to da krasne rozobrat. Obrazky su očislovovane po poradi od jeden po šest. Obrazok s nazvom plechove uchyty,znamena to ze sa tam nachadzaju ako nam sypky znazornuju su tam plechove svorky ktore treba vycvaknut plochym srobovakom treba ich vycvaknut nahor zo strany,kde je nabech ktorou svorka ide treba len poriadne zatlacit hore ide to trosku tahsie ale da sa to.Ked budeme vyberat palubku tak ju neviberte celu lebo sa tam este nachadza kablik ktori treba odpojit nachadza sa hore na palubke je to oznacene na obrazku cudlik staci ho vycvaknut a odpojit konektor. Prikladam obrazky rozobrateho mojho supa. A na obrazku ktorom su znazornene dvomi cervenymi sipkami v kruzku tieto dva uchyty treba opravit ja som tam dal pod dne a na ne silikon a premazal mazivom naapr.vazelinou pre tieto dva uchyty to najviac praska a vrzga ale ja som vsade kde idu sroby ktore sme odsrobovavali tak som premazal z vnutra hlavicky vezlinou a aj tam kde sa uchyty dotikali plechu A ja som postupne rozoberal a osobitne daval srobi co boli od stredoveho panelu dal som si vedla do krabicky co boli od volantu a pod volantom dal som si zasa do druhej skatule a co boli od spolujazdca sroby zasa do treje skatule aby sa mi nepomieslai srobi a aj ked som rozoberal aerbeky tak som si pooznacoval kde a aka koncovka ide hlavne kostri aerbegu sofera ja som si vsetko znacil to je uz na vas Dufam vam to pomoze ak nie budem na emaily vonsakjakub@gmail.com ak nieco poradim cuves zatial Editováno: 9. Únor 2014, autor: vonsakjakub 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 ty voe to je masakr, pěknej návod, klobouk dolu, ale když to vidim, tak mi vstávaj vlasy hrůzou na hlavě, jelikož do tohohle bych se nepustil ani kdyby mi ta palubka štěkala, tohohle bych se bál, už bych to nikdy nedal dohromady a asi by mi toho dost zbylo, tak že asi radši pustim víc nahlas muziku abych to vrzání neslyšel 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 taky to tak ted resim tou hudbou :D jinak mi to vrze presne v pravem miste jak je ta sipka no ale ze bych se do toho chtel pustit se rict neda klobouk dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 9. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 No jo mne se to zdalo taky dost prace ale slo to celkem hladce a zmaknul sem to 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajo323 Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 Tak tomu hovorím odvaha - pekná robotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 (editace) Za malec nahoru pane. Pěkně sám a v klídku Takhle to má vypadat, poradit se, udělat, nahodit fotky a popis na fórum Editováno: 21. Březen 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl57 Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 Chlapi, byl by z vás někdo ochotný mi vyměnit palubku? Do 50km od Roudnice nad Labem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 Zkus kontaktovat rolbaře. Je z Prahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 19. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 rad ti ju vymenim a preco ju chces vlastnemenit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl57 Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 (editace) Protože majitel přede mnou tam měl handsfree a já tam mám teď díru po něm. A ještě pod ní chci protáhnout mikrofon od rádia. Odkud jsi vonsakjakub? Editováno: 19. Květen 2014, autor: Majkl57 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 19. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 no ja som az zo slovenska ale ůpodla tu toho co som tu dal navod ju krasne sam rozoberies ale ja som od tebe daleko ale je to malinka rozobrat a mas tam velku dieru neda sa to pretmelit a stirkenut nejakim sprejom a mikrofon pretiahnes aj bez sundavania palubky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 Poněkud dál, než těch 50 km od Roudnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 to jo, mikrák dáš v klidu, dělal jsem to nedávno, mám to protáhlí zadem, pak pod volantem a přednim sloupkem nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl57 Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Mně jde především o tu díru. Už rok tam mám nálepku a teď se mi podařilo sehnat palubku v pěkném stavu a za dobrou cenu. Teď už jen někoho, kdo jí vymění. Sám si na to netroufám kvůli elektrice, v které se absolutně nevyznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Vonsajakub odkud jsi ze slovenska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.