Mokros Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Zdravím pánové... Mám Octavii 1.6 55kw, a odchlípnul se mi výfuk v zadní části části přimo v tom spoji přes celý tlumič o délce asi 4-5 cm, lze to nějak opravit nebo ho raději vyměnit jen se ptám nýbrž to není nějak drahá položka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Šlo by to zavařit ale raději bych si koupil nový ,něco podobného jsem vařil na dodávce vydrželo to asi půl roku a díra byla na druhé straně tak jsem koupil nový a mám zase na pár let klid.Za tu práci a námahu to nemá cenu opravovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 (editace) Myslíš tohle: ŠKODA Octavia 1.6i 2WD 1027,00 Kč zadní tlumič výfuku Editováno: 3. Únor 2014, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.