michi.zn Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 (editace) Může mi někdo poradit jak se projeví nefunkčnost ventilu regulátoru tlaku co je umístěný nahoře vpravo na krytu od kliky - http://www.skoda-dily.cz/eshop/028129101e-ventil-regulatoru-tlaku.html Jde mi o to, že mi začal olej týct snad kolem všech těsnění: pod podtlakovým čerpadlem, pod víkem hlavy valců, i pod víčkem pro nalévání oleje do motoru. Všude to začalo během 3 měsíců.. Co je špatně?? Editováno: 3. Únor 2014, autor: michi.zn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radovan Hemi Janousek Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Je možné že bude ucpaný ten filtr který je mezi odvětráním a sáním, je tam takový kulatý černý filtr, zkusil bych odmontovat a profouknutím odzkoušet průchodnost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.