Přejít na obsah

Rada v DESIGNU

Sniper_2003

33 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Chlapy jelikož již delší dobu mám Mazlika pořád stejného a už do něj nechci investovat tolik peněz napadla mě drobná úprava, která by mohla oživit jeho stávající design. Dovolil jsem si udělat Anketu, která je závislá na dvou fotkách, které sem vložím. Na nich jsou ukázky dvou designových variant a mě by zajímalo jak se Vám která líbí. Je asi zřejmé že se jedná a červený vůz.

Děkuji za Vaše názory.

post-53999-0-55863400-1391721250_thumb.j

post-53999-0-76688900-1391721265_thumb.j

Editováno: , autor: Sniper_2003
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Takže všem co se účasnili mé ankety moc děkuji. Takže v pondělí si zajedu dohodnout termín polepu. V úvahu jsem vzal i radu na změnu barvy zrcátek, nicméně to dořeším namístě nechám si jedno zrcátko polepit a pokud se mi to bude líbit tak nechám dolepit i druhé v opačném případě to nechám ztrhnout. :kol-28:

Ještě jednou děkuji. :kol-47:

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Dej do barvy ty lemy nárazníku, spodek a listy dveří, prokoukne to na "jiný" level, když si zatmavil vršek a okna. Je třeba to vyvazit tu původní červenou, to je vic než jen kombinovat;-) A kapota dolů, to slusi spis face modelu.

Můj názor, jestli muzu.

Editováno: , autor: giorgio.v75
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...