Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Zdravičko klubaci. Auto mi začalo při plynulé jízdě poškubavat tak sem napichnul dia DELPHI a podíval se na stav filtru pevných částic. Mám ho zanesený 56g z 60g. Tak jsem ten večer vyvolal na dálnici regeneraci přes dia VCDS. Vše probíhalo v pořádku, trvalo to 14min. Teď mi přijde ze auto má plynulejsi chod a už dva týdny ani necuklo, vše je Ok. Každopádně mi jde o to, ze i po té regeneraci kterou jsem vyvolal mám stále 56g zanesení. Nemělo to trochu klesnout? Jak dlouho to asi vydrží?

Pro koumaky typu " DPF je na ho... " mohu říct ze jsem rad ze DPF mám a jestli ho budu muset vyměnit tak to vůbec neřeším, protože moje octa pro mě udělala vždy tolik a nikdy mě nikde nenechala viset, tak si to zaslouží. (O2 2008 1.9tdi 77kw BLS 209.000km) díky za reakce a rady :)

IMG_0505.JPG

Editováno: , autor: LamZa
  • o 11 měsíců později...
Vloženo

Nazdar, kde najdem cidlo diferencialneho tlaku DPF?  Mám 1,9 77kw kod BLS. Chcem ho vymeniť, často mi regeneruje auto, každých cca 100km, podľa diagnostiky. Tak to skúsim pozrieť ako prvé.

Vloženo

Na 59 je zaplnený podľa dia a 60 je maximum. Chalan vravel, že to môže byť tým cidlom. Výfuk mám čistý, auto má dobrý ťah. Žiadny problém nemám, akurát som si na spotrebe všimol. 

Môže byť ko ten filter? Mám nabehane 240tisic 

Vloženo

Ja nejazdím nejak dlhé trate. Teda ako kedy. Pri výmene toho čidla treba aj resetovať niečo s diagnostikou? Alebo stačí len vymeniť čidlo. Zatiaľ mi auto nevyhodilo žiadnu poruchu.

• o 4 měsíce později...
Vloženo (editace)

Zdravím. Vie mi niekto poradiť? Mám Octaviu II, kód motora BLS.V servise vymenili turbo aj dpf s čidlom G 450 a káblovačku od riadiacej jednotky DPF. Prvý krát mi zasvietila kontrolka DPF , tak som ho vypálil zhasla a týždeň bol pokoj. Po týždni sa rozsvietila, šiel som to vypáliť, bolo vidieť aj dym za autom, ale keď zhasla kontrolka DPF tak sa rozsvietila kontrolka motora a žhavenie. V servise napichol auto na počítač a šli sme sa previesť. Regeneráciu vedel spustiť ale na 20% sa zastavila a vypísalo že DPF filter je neúčinný. Auto má slabý ťah. Nemá s týmto problémom niekto skúsenosti?Ďakujem

Editováno: , autor: Miko81

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...